Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Összeszeded kutyád után a...

Összeszeded kutyád után a "terméket" az utcán?

Figyelt kérdés

Fel vagyok háborodva, de mostmár egyre jobban. XIV. kerületben lakunk, kertes házban. Minden áldott nap kb. 3-4-szer szedem össze az idegen kutyák (és gazdáik) után a kutyaszart. SENKIT nem láttam még, aki felszedte volna, ezen a környéken.

A gyerekeim persze belelépnek, ha kimegyünk, a férjem kiszáll az autóból este a sötétben, ő is belelép. Már nem győzöm pucolni a cipőjüket. És még így is, hogy napi 3-4-szer összeszedem.

Esküszöm, ha egyszer meglátom, kinek a kutyája csinálja ezt (nem a kutya hanem a gazdája érdekelne), beolvasok neki, az tuti.

És a legszebb, hogy kb. 30 lépésnyire tőlünk van egy kutyagumi-gyűjtő láda, az oldalán állandóan van zacskó. Csak el kéne mennie odáig a tisztelt gazdáknak!

2011. jan. 16. 14:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Én írtam, hogy nem szedem össze. Mondjuk egy elhagyatott mezőn (ahol senki nem jár) nem gondolom, hogy bunkóság nem összeszedni, mivel nem környezetszennyező hulladékról van szó.

Városban pedig igen, illik összeszedni, de amíg nem adottak hozzá a normális körülmények, addig nem fogom ezt megtenni. Akár tetszik valakinek, akár nem.

Érdekes Németországban nekem sem jelentett problémát. Talán azért, mert ott méterenként van kuka zacskóval és nem lopkodják ki az emberek.

2011. jan. 16. 20:46
 12/16 A kérdező kommentje:

Utolsó, tényleg gusztustalan a hozzáállásod is, magában!

Itt is száz méterenként van kutyagumi-gyűjtő, csak a magyar ebtartók nagy része (tisztelet a kivételnek!) még szellemileg nem érett meg erre a "feladatra".

2011. jan. 16. 22:36
 13/16 anonim ***** válasza:

Mit értesz az alatt, hogy normális körülmények? A normális körülményeket mi teremtjük magunknak. Mi bajod lesz attól, hogy viszed pár percig a kutyaszart egy zacskóban? Nekem is van kutyám és eszembe sem jut otthagyni.

Azt javaslom ne találkozzunk soha, mert én fel fogom szedni utánad, de beléd is kenem.

Németországban valószínűleg úgy megbírságolnának az ilyen viselkedés miatt, hogy összefosnád magad.

2011. jan. 16. 22:45
 14/16 anonim ***** válasza:
Én legalább felvállalok valamit és nem hallgatok, mint az itteni emberek többsége. Ja és bocsi, hogy nem vagyok olyan mintapolgár mint ti...
2011. jan. 16. 23:34
 15/16 anonim ***** válasza:

Felvállalod? Muhahahaha... Még a nickneved sem látszik, névtelenül pedig nem nehéz bármit is felvállalni. Hétvégén volt egy kutyás rendezvény kb. 50 kutyatartóval. Kíváncsi lennék, hogy ott, szemtől szembe is ennyire verted volna-e magad.

Azért meg ne kérj bocsánatot amiért suttyó vagy, inkább kulturáltan tarts kutyát.

2011. jan. 17. 09:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát én is Németországban lakok,de azért én még nem láttam méterenként azokat a zacskósálványokat.Sőt olyan helyen is sétáltathatod a kutyát,ahol nincs is zacsi kitéve,még sincs kutyagumi a földön.
2011. jan. 17. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!