Puli szuka kutyusomnak ajánlanátok nevet?
Figyelt kérdés
Most hoztam el, 6 hetes. A kan pulink Maszat.2011. jan. 16. 01:03
11/19 A kérdező kommentje:
Kedves 7:10. Nem felelőtlenség, TE JÓ ÉG! A kutya jó helyre került, a megfelelő időben. Nem szaporítótól vettem és ne ítélkezz, mert a részleteket nem ismered.Az anyukája mellett lenne még ha lenne anyukája. Tartok kutyát, mert jó gazdájuk vagyok. Nem sok kutya szaladgálhat 10ha területen a nap 24órájában. Nem ez a felelőtlenség, hanem lakásban kutyát tartani. A sok kutyatartó ha meglátná mit művelnek ezek a kutyák egész nap lelkiismeretfurdalásuk lenne az tuti. Hallottam a szaporodásról kérlek. A kutyus nem lesz szaporítva!!! Nem szeretném. A megfelelő eszközökkel tudom garantálni.Az hogy a fialásnak millió és millió kockázata van számomra ismeretes. Ja és igen, durvának tűntél! A jövőben maradj a szobádban kutyakönyveket olvasgatva...
2011. jan. 16. 08:22
12/19 anonim válasza:
6 hetes kutyának tényleg anyja mellett a helye, azonban ha az anyja elpusztult, akkor egy másik felnőtt kutyától is "tanulhat". Viszont megfürdetni tényleg nem szabad, én még 1 hónapig tuti nem nyúlnék hozzá, akkor sem ha kicsit büdi. 6 hetes nincs anyja, új helyre került, épp elég trauma ez neki, ráadásul a kis szervezetének is szüksége van még a természetes védelemre amit a sampon nagyban csökkent.
15/19 A kérdező kommentje:
Most volt itt az állatorvos és megerősítette, hogy nem kehet ilyen kicsi kutyánál Neocidolos fürdőt alakalmazni.Beoltotta és kapott féreghajtót is. 3 hét múlva kap majd megint oltást. Viszont megfüdettem, muszáj volt a bolhák miatt. Eredményes lett. :) A Bodza és a Csipke nevek között vacilálok.
2011. jan. 17. 13:34
16/19 anonim válasza:
Bodza legyen mert azt Én írtam.
17/19 A kérdező kommentje:
Csipke nevet kapta.
2011. jan. 18. 08:19
18/19 anonim válasza:
Tisztelt 9-es.Az elhozatallal kapcsolatban csak annyit ,hogy sajnos sok tenyésztőnek mondott szaporitó,az első oltás után már adják is oda!Az ideális természetesen 7-8-hét lenne,de ha megfelelő hozzáértésel és a tenyésztőtől kapott szakmai tapasztalat /tápminőség...vitamin...stb/kapcsán ell lehet hozni.Amugy sajnos tenyésztő már alig van!!!Szaporitók annál inkább,de mielőtt leorditanátok gondoljátok végig,az a pár ezer forint különbség megéri e,azt a 10-12évet amit a kutyus élni,vagy orvos álltal éldegélni fog!Én is azon a véleményen vagyok ,hogy ne tölsük a menhelyeket,és főleg a genetikai hibákat/szaporitók/próbáljuk minimálisra csökkenteni.A név,kapcsán nekem a bogáncs,jut eszenbe.
19/19 anonim válasza:
A legjobb név a Puliszka lett volna. :)
(PULI SZuKA)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!