Kan vagy szuka kölyköt ajánlanátok lakásba? Miért?
Figyelt kérdés
Ivartalanítva lesz, amilyen hamar csak lehet. A véleményekre, tapasztalatokra volnék kíváncsi, tanácsok is jöhetnek. (:2010. okt. 6. 19:07
1/11 anonim válasza:
Szerintem amilyen nemű vagy te is:D talán úgy jobban kijössz vele:))
2/11 anonim válasza:
Én meg pont az akartam mondani, hogy ellenkező neműt, mert nálunk a szuka kutya inkább a férfiakkal barátkozik.
3/11 anonim válasza:
Szerintem meg nem a nemtől függ, pláne ha ivartalanítva lesz.
Nekünk lakásban van szuka kutyánk és én, a nő vagyok a főgazdi, én hoztam haza, azóta ez így van.
Ez inkább fajta, de még inkább egyedi kérdés.
Inkább azzal vagyok bajban, hogy ha elkezdi az első tüzelését, hogy fogom sétáltatni...
4/11 anonim válasza:
Én a szukára szavazok, azok ritkábban jelölgetnek.
5/11 anonim válasza:
ha hamarabb ivartalanítják, akkor a kan kuytusok sem jelölgetnek. viszont tapasztalatom szerint ők nyugodtabbak, és kevésbé követelőzőek. az eddigi szuka kutyusaim olyan erőszakosan szerettek, nyomultnak hozzám, lépni sem tudtam tőlük, a kanok pedig odajönnek, és óvatosan belesimulnak a kezembe... de ez embertől függő :)
6/11 anonim válasza:
én samsungot és adslt ajánlok lakásba és nemkutyát
7/11 anonim válasza:
Teljesen mindegy, ha megláttál egy kutyát és megtetszett,ne a nemét nézd! nekem eddig szukám volt és van,és mindig vannak kivételek, igy nem lehet jó és rossz tulajdonságokat felhozni. hallgass a szívedre. mvennél vagy menhelyi kutyust választanál?/én az utobbit javaslom/
8/11 A kérdező kommentje:
Nem veszek kutyát, nem igazán vagyok híve a százezres kutyáknak... A nagyszüleimnél mindig keverékek voltak, és iszonyú aranyos és okos kis kutyák voltak. :) Olyan helyről hozom el, ahol nem tudják megtartani, szóval menhelyre kerülne egy idő után. Jelenleg egy kan a kiszemelt, de mivel messze vannak, ezért lehet, hogy ha ott leszek, és az alomból szuka lesz szimpatikusabb és szabad, akkor őt viszem haza. :) Majdnem egy menhelyi kutyus lett, de ő túl nagyra nő meg. :(
2010. okt. 6. 21:58
9/11 anonim válasza:
a fiúk rosszabbak és sokszor pisilnek meg naponta vagy2-3x kakilnak és felnőtt korukban jelölik a tárgyakat,bútorokat
szerintem nem igaz h ugyan olyan neműt mint te....válassz olyat amiet szeretnél
én is lány vagyok még is fiú a kutyám
10/11 A kérdező kommentje:
Ha ivartalanítva lesz a fiú, akkor is jelölget?
2010. okt. 7. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!