Mit akart ezzel anyu mondani?
Szerintem nem az ő válassza a legnormálisabb, hanem az ő válassza tetszik neked a legjobban. Nagy különbség.
Ne cukiság alapján válassz kutyát, tisztában vagy egy golden vagy vizsla mozgás igényével? És a beagle makacsságával?
Nem tudom, hogy magyar-e vagy vagy éppen hány éves vagy de elég hülyén írsz! Nem fejezed be szépen a mondatokat nehéz volt megérteni!
Nos szerintem anyukád azért nem vesz/ nem akar kutyát mert, ha te majd éled a lázadós korod magasból lefogod sz.rni a kutyád! Hidd el ez így van.. Jobban érdeklődsz majd a nőkhöz/férfiakhoz, a sok bulihoz, haverokhoz! Ő meg el lesz hanyagolva..A legtöbb anyuka ezért nem vállalja a felelősséget, hogy utána ő etesse ő sétáltassa!
Nekem van 3 kutyám illetve most van 2 pici és van egy lovam is mindegyikre van időm mindegyiket megsétáltatom még a lovat is! Hiába vagyok hulla fáradt a barátaimhoz is kimegyek! Na nem hinném, hogy páran ezt megtudnátok csinálni. Inkább le fujnák vagy a barátokkal a találkozást vagy a kutyájával való foglalkozást hagyná ki! Láttam már olyan kutyát ( itt a szomszédban! ) akivel rengeteget foglalkozott a gazdája majd jött a szerelem, a buli, a barátnők.. a kutya mit kapott? Egy láncot meg egy kis tetőt a feje fölé. És miért lett megkötve??? Mert szerencsétlen ment mindig utána hogy játszanak, vagy sétáljanak..de egyiket se kapta meg csak a láncot..!
Ha dönteni kellene haverok, vagy a kutya?
MOST JELEN PILLANATBA A TE VÁLASZOD: Kutya
Pár év múlva ismét a kérdés:
Ha dönteni kellene haverok, vagy a kutya?
A Te Válaszod: Kit érdekel az a dög? Haverok..még szép!
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!