Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit akart ezzel anyu mondani?

Mit akart ezzel anyu mondani?

Figyelt kérdés
emailba azt irta hogy nem jegy függő a kutya, attol függ hogy mi a helyzet itthon.EZ mit jelent? 2 éves törzsknyvezet goldi 10000-13000 forintra vette le 30000-60000 árat.Meg akarom anyut győzni hogy kutyám lehesen egyszer.
2011. jan. 15. 17:35
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
A mesék meg filmek amikben van kutya anyu szerint cuki és anyuká megnézné beagle vagy retrieveres filmet/mesét/ lenne esélyem rá. meg lehet hogy nem az unokaöcsém baj hogy nem lehet kutyám,hanem valami más.
2011. jan. 15. 20:42
 22/30 anonim ***** válasza:

Szerintem nem az ő válassza a legnormálisabb, hanem az ő válassza tetszik neked a legjobban. Nagy különbség.

Ne cukiság alapján válassz kutyát, tisztában vagy egy golden vagy vizsla mozgás igényével? És a beagle makacsságával?

2011. jan. 15. 21:09
 23/30 A kérdező kommentje:
Bettina hozzászolása tetszik. Nagy különbség van.Tisztában vagyok,hogy a beagle makacs szökös milyen olyan mint 1 kamasz rossz.A munka vadászkutyák nagy mozgásigénye van de kistermetűeknek kisebb öregebb kutyáknak.Nem cuki hanem aranyos és szépek. Retriever és vizsla neki 6-7 majdnem 10 óra séta kell maximum 100 km
2011. jan. 15. 21:13
 24/30 anonim ***** válasza:
Úgy látom te nem akarod megérteni amit a nálad sokkal tapasztaltabbak mondanak neked. Te csak azt akarod hallani, hogy "persze, sírd csak ki nyugodtan azt a kutyát magadnak"....Milyen 10 óra séta, meg maximum 100 km???? De komolyan.....
2011. jan. 15. 21:36
 25/30 A kérdező kommentje:
tisztában vagyok a makacs beagleval retrieverek és vizslák nagy mozgásigénye. az óra és kilométer mozgásuk kielégétéséhez.
2011. jan. 16. 08:30
 26/30 A kérdező kommentje:
Rájöttem visszamondom a kutyákat helyette segitek nekik gazdit keresni.Menhelyre járok dolgozok pénzt keresek,megmutatom anyunak hogy én és az unokaöcsém felelőségteljesek vagyunk.Elérem azt hogy szülinaporma 18 éves korom előtt kapok kutyát.
2011. jan. 16. 09:32
 27/30 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy magyar-e vagy vagy éppen hány éves vagy de elég hülyén írsz! Nem fejezed be szépen a mondatokat nehéz volt megérteni!

Nos szerintem anyukád azért nem vesz/ nem akar kutyát mert, ha te majd éled a lázadós korod magasból lefogod sz.rni a kutyád! Hidd el ez így van.. Jobban érdeklődsz majd a nőkhöz/férfiakhoz, a sok bulihoz, haverokhoz! Ő meg el lesz hanyagolva..A legtöbb anyuka ezért nem vállalja a felelősséget, hogy utána ő etesse ő sétáltassa!

Nekem van 3 kutyám illetve most van 2 pici és van egy lovam is mindegyikre van időm mindegyiket megsétáltatom még a lovat is! Hiába vagyok hulla fáradt a barátaimhoz is kimegyek! Na nem hinném, hogy páran ezt megtudnátok csinálni. Inkább le fujnák vagy a barátokkal a találkozást vagy a kutyájával való foglalkozást hagyná ki! Láttam már olyan kutyát ( itt a szomszédban! ) akivel rengeteget foglalkozott a gazdája majd jött a szerelem, a buli, a barátnők.. a kutya mit kapott? Egy láncot meg egy kis tetőt a feje fölé. És miért lett megkötve??? Mert szerencsétlen ment mindig utána hogy játszanak, vagy sétáljanak..de egyiket se kapta meg csak a láncot..!

Ha dönteni kellene haverok, vagy a kutya?

MOST JELEN PILLANATBA A TE VÁLASZOD: Kutya

Pár év múlva ismét a kérdés:

Ha dönteni kellene haverok, vagy a kutya?

A Te Válaszod: Kit érdekel az a dög? Haverok..még szép!

25/N

2011. jan. 18. 15:19
 28/30 anonim válasza:
Szerintem inkább válaszd a tanulást, mert a kutya most csak egy fellángolás!
2011. jan. 18. 17:32
 29/30 anonim válasza:
Elhiszem hogy nem akar neked kutyát venni,nagyon éretlen gyerek vagy még.Komolyodj,kisautózz még pár évig!!!!!
2011. jún. 1. 14:34
 30/30 A kérdező kommentje:
15:19 köszönöm szépen igazad van,de én nem ilyen vagyok.Lázadóként is kutya fontosabb nekem,barátaimnál.
2011. okt. 24. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!