Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit akart ezzel anyu mondani?

Mit akart ezzel anyu mondani?

Figyelt kérdés
emailba azt irta hogy nem jegy függő a kutya, attol függ hogy mi a helyzet itthon.EZ mit jelent? 2 éves törzsknyvezet goldi 10000-13000 forintra vette le 30000-60000 árat.Meg akarom anyut győzni hogy kutyám lehesen egyszer.
2011. jan. 15. 17:35
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Az rendben van, hogy később ki fogsz járni. De nem kell ennyire sürgetni a dolgot. Koncentrálj a tanulásra, járj ki tavasszal a menhelyre. Néha menjetek unokaöcséddel együtt, hogy szokja az állatokat. Ha anyukád látni fogja, hogy tényleg tudsz foglalkozni egy kutyával és unokaöcséd sem fog félni a kutyáktól, hátha megengedi.

Ja és miért nem akarsz inkább egy kistestű keveréket? Minden szempontból kevesebb gond lenne vele és az unokaöcséd is tuti kevésbé félne tőle.

2011. jan. 15. 17:58
 12/30 anonim ***** válasza:

Nézd, ha jól emlékszem, akkor azt mondtad múltkor, hogy nem álltok jól anyagilag. Akkor ne akarj még egy kutyust a család nyakába. Hidd el, ha megbetegszenek, akkor nagyon sok pénzt kell rájuk áldozni, én már csak tudom, 4 kutyám van.

Inkább fogadd el, hogy most még nem lehet kutyusod és várj türelmesen. Tudom, hogy ez nehéz, mert ha valaki szeretne egy kutyát, akkor nagyon rossz várni, de sajnos ezt el kell fogadni.

Ahogy a többiek is mondják, menj menhelyre segíteni, sok árva kutyus van ott, aki boldog ha plusz simogatáshoz, sétáltatáshoz jut.

2011. jan. 15. 17:58
 13/30 A kérdező kommentje:
Az unokaöcsém a nővérem fia 3 éves ovodás középcsoportos ő nem fél kutyáktol egyiktől se szereti őket játszik.Bármilyen termetüt imádja kis közép termetüt és nagyokat is.Igazándibol jó ötlet csak én közepes méretüeket szeretem. Beagle,golden és labrador retriever,vizsla,németjuhász,tacsi is aranyos basset hound,pumi,puli,mudi,
2011. jan. 15. 18:04
 14/30 A kérdező kommentje:
Van menhelyen sok keverék minimum 1-2 vagy max 2-3 faj tiszta. németjuhász tacsko retriever beagle vizsla tacsko amstaff jó néhány fajtiszta kutya keveréke malnois hasonlok.Menhely pápa és Ajka minimenhely
2011. jan. 15. 18:05
 15/30 anonim ***** válasza:
Egy ideje olvasgatom már a kérdésidet, valóban elég nehéz eligazodni rajtad. Én alapvetően azt nem értem, hogy TE mit nem értesz?!? Anyukád nem engedi a kutyát, anyagilag jelenleg nem álltok úgy, hogy kutyátok lehessen. Ráadásul sokan elmondták itt neked, hogy mit kéne tenned: várj, gyűjtögess, járj ki kutyamenhelyre, ismerd meg minél jobban a kutyákat. Ismerd meg önmagadat is, hogy el tudd dönteni, milyen kutya való hozzád! Ne tedd ki anyukádat érzelmi zsarolásnak és annak, hogy mindenféle indokokat mondjon neked, hogy miért nem lehet kutyád. Fogadd el és tartsd tiszteletben a döntését!!!! Én 5 éves korom óta sírtam és könyörögtem egy kutyáért, 12 évesen megkaptam. Tipikus olcsó kutya, szaporítótól. Süketség,epilepszia, ideggyengeség. 7 évig élt, azalatt nem voltunk nyaralni sehol, mert a kutya orvosi számlái miatt nem volt rá pénzünk. 16 évesen hétvégente egy gyárban dolgoztam, hogy a szüleimnek segítsek az általam kikönyörgött kutya gyógyítattásában. 19 éves voltam, amikor ő meghalt, akkor a szüleim azt mondták, hogy több kutya nem lesz....Nagyon fájt, de megértettem. Egyetem, munka, költözés, akkoriban már én is felfogtam, hogy nem tudok egy kutyáról megfelelően gondoskodni. Tavaly, 29 évesen lett újra saját kutyám. Addig ideiglenes befogadó voltam. Most sem vagyok milliomos, de a kutyámnak mindenből a legjobbat adom (az általad említett "kutyatábla" csak apróság), prémium táp, hetente kétszer kutyasuli, agility, orvosi ellátások stb. Karácsonykor egy utcán összeszedett vírusos bélgyulladás miatt 3 nap alatt elment 60 ezer az orvosi számlákra....Az eddigi írásaid alapján erre ti nagyon nem vagytok felkészülve. Úgyhogy szerintem hallgass a többiekre és ne akarj most kutyát.
2011. jan. 15. 19:16
 16/30 A kérdező kommentje:
Mindeki tanácsát megfogadom és ezeket teszem. Irásom sok ok miadt ilyen szerelmi problémák. Türelmetlen vagyok 5-6 éven át kutya nélkül élni. még 10 éves se voltam mikor elvesztetem 2 kutyámat. türelmes voltam miota emlékszem rájuk türelmet len vagyok.
2011. jan. 15. 19:23
 17/30 anonim ***** válasza:

hány éves vagy?

Ez az egész nagyon zavaros, próbálj tisztábban fogalmazni mert így nem tudunk segíteni.

Azt értem hogy nagyon szeretnél egy kutyát, de édesanyád nem engedi igaz? Sajnos ha a nagyon nem akarja, nem tehetsz semmit, hisz az ő háza, ő pénze... Próbálkozz bebizonyítani hogy elég érett és felelősségteljes vagy, de erőltetni nem kell, mert amíg nem vagy önálló addig tőle függsz és ezt el kell fogadnod.

2011. jan. 15. 19:37
 18/30 A kérdező kommentje:
De jobban nem tudok fogalmazni mert barátnőmért aggodom és gyorsan irok, meg hiányzik.Utolsó probálkozás anyunál hogy kutyát engedjen. Az bebizonyitás pénzt szerzek,dolgozok,kutyamenhelyre,fajtamentőkhőz járnék.3 éves az unokaöcsém sajna ő nem elég idős hogy velem jöjön el menhelyre.Unokaöcsém negyedik szülinapjára lenne 1 kutya.Csajnak az baja hogy 2 héten belül el kell adni mert menhelyre kerül a golden rterievere és helybélinek akrja,eladni annak kutyának tesoja terápiás kutya.Kutyákal gyógyitják szivbeteg gyerekeket,embereket, pont mint én.
2011. jan. 15. 19:49
 19/30 anonim válasza:
mond neki ,hogy anyu egy kutya sokkal jobb mint pl:egy macska,mert ez őrzi a házat meg lehet vele játszani ,meg vele mindig tudok valamit csinálni ,elidőzni,a macska meg csak össze harap-meg karmol.indokold meg ,hogy miért szeretnél kutyát!!!HATÁROZOTT legyél mikor mondod!!!!!mond neki hoy te állod a költségeket!!!akkor lehet ,hogy kapsz egyszer egyet!!!!!!:):):D:DÜDV:Betti
2011. jan. 15. 20:08
 20/30 A kérdező kommentje:
Tóth Bettina a te válaszold a legnormálisabb köszönöm jó csaj vagy szép okos.csajomnak és velem egyidős unokatesomnak aki lány annak is van macskájuk néhány lány msn társamnak is.van 2 választásom vagy törzskönyvezet 2 éves szuka golden rteriever akinek tesoja terápiás ebk örnyékünkön. németjuhász husky keverék kölykök.
2011. jan. 15. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!