Mit akart ezzel anyu mondani?
Az rendben van, hogy később ki fogsz járni. De nem kell ennyire sürgetni a dolgot. Koncentrálj a tanulásra, járj ki tavasszal a menhelyre. Néha menjetek unokaöcséddel együtt, hogy szokja az állatokat. Ha anyukád látni fogja, hogy tényleg tudsz foglalkozni egy kutyával és unokaöcséd sem fog félni a kutyáktól, hátha megengedi.
Ja és miért nem akarsz inkább egy kistestű keveréket? Minden szempontból kevesebb gond lenne vele és az unokaöcséd is tuti kevésbé félne tőle.
Nézd, ha jól emlékszem, akkor azt mondtad múltkor, hogy nem álltok jól anyagilag. Akkor ne akarj még egy kutyust a család nyakába. Hidd el, ha megbetegszenek, akkor nagyon sok pénzt kell rájuk áldozni, én már csak tudom, 4 kutyám van.
Inkább fogadd el, hogy most még nem lehet kutyusod és várj türelmesen. Tudom, hogy ez nehéz, mert ha valaki szeretne egy kutyát, akkor nagyon rossz várni, de sajnos ezt el kell fogadni.
Ahogy a többiek is mondják, menj menhelyre segíteni, sok árva kutyus van ott, aki boldog ha plusz simogatáshoz, sétáltatáshoz jut.
hány éves vagy?
Ez az egész nagyon zavaros, próbálj tisztábban fogalmazni mert így nem tudunk segíteni.
Azt értem hogy nagyon szeretnél egy kutyát, de édesanyád nem engedi igaz? Sajnos ha a nagyon nem akarja, nem tehetsz semmit, hisz az ő háza, ő pénze... Próbálkozz bebizonyítani hogy elég érett és felelősségteljes vagy, de erőltetni nem kell, mert amíg nem vagy önálló addig tőle függsz és ezt el kell fogadnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!