Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit akart ezzel anyu mondani?

Mit akart ezzel anyu mondani?

Figyelt kérdés
emailba azt irta hogy nem jegy függő a kutya, attol függ hogy mi a helyzet itthon.EZ mit jelent? 2 éves törzsknyvezet goldi 10000-13000 forintra vette le 30000-60000 árat.Meg akarom anyut győzni hogy kutyám lehesen egyszer.
2011. jan. 15. 17:35
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
80%

Nem álltok jól anyagilag? Vagy nem éppen rózsás a hangulat?

Veszekedés van? Problémáitok vannak?

Ezek az itthoni helyzetek

És inkább, törődj bele, hogy nem lehet kutyád!MAjd egyszer-ha felnősz- lesz!!

2011. jan. 15. 17:38
 2/30 anonim ***** válasza:
80%
Ezen mit nem értessz? Lehet arra célzott,hogy nem is foglalkoznál vele.És nem az számít,hogy mennyi az ára.Pl. megveszi anyud a kutyát és 1hónapig foglalkoznál vele. Aztán megunnád és anyudnak kéne vele törődni. És ő lehet nem akar mert lehet más dolga is.
2011. jan. 15. 17:39
 3/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a 'nem jegyfüggő a kutya' mondatán, hogy tök mindegy milyen jó jegyeket szerzel, attól még nem leszel kutyád.

Figyi, ha az anyukád nem engedi, hogy kutyát tartsatok, akkor ne akard őt meggyőzni. Lehet, hogy pl. anyagi okok miatt nem tudtok kutyát tartani. Én inkább nem azt a valamiért 'leértékelt' goldent venném meg, hanem inkább kihoznék a menhelyről egy kutyát. Ha jól emlékszem, te egyébként is menhelypárti vagy, akkor meg miért akarsz pénzt adni egy kutyáért?

2011. jan. 15. 17:40
 4/30 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy mit értett anyu ez allatt.Mondtam neki ,hogy szeretem ismerem gyerekszerető fajtákat.Jobb kifogása anyunak nincsen probáltam mondani ha jól viselkedek és az unokaöcsém is lehet-e kutyánk jobb jegyeket szerzek-e. Nem tudom mi lehet a baj. Hol ott probálkozok mindenféle kutyás dologal.Kutyatáblát vettem pénzemből,csodálatos kutyadokit nézem. Anyu megengedné a kutyát ha látná,hogy az unokaöcsém szereti és nem fél kutyáktol. Szomszédunkban van 1 bernáthegyi egyik haveromnak pumi kanja van a másiknak örökbefogadot husky kan.Fölső szomszéduknál lakott 1 öreg tacsko szuka de meghalt öregen.
2011. jan. 15. 17:43
 5/30 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés első része kicsit érthetetlen... milyen jegy? és miért emailben egyeztetsz anyuddal? miért nem kérdezel rá személyesen?

Törzskönyves golden retrievert meg nem kapsz 10000-ért az tuti. Egy fajtatiszta egészséges kutya 70.000ft felett van.

És ne úgy állj hozzá hogy kutyát akarsz mindenáron. A szülőket nem meggyőzni kell, sok gyerek hisz hogy hisztivel érik majd el a kutyát, de az eredmény csak az hogy a szülő még jobban elzárkózik.

Bizonyítanod kell hogy elég érett vagy rá, és nem anyud gondja lesz a kutya. Illetve de , az egész családé, hisz te gyerek vagy, ott a suli, később majd egyetem, munka, párkapcsolat és a kutya 12-15 évig is élhet, tehát bőven veled lesz még a zűrösebb időszakokban is.

Olvass kutyás könyveket, cikkeket, nézegesd a fajtákat, ne külső alapján dönts hanem olyat keres aminek kitudod elégíteni az igényeit. Jelentkezz menhelyen segítőnek. Észérvekkel győzd meg anyudat, hogy te lelkileg felkészültél, viszed kutyasuliba, napi 3-4 sétára, tudod hogy kell nevelni. Nem elég akarni, légy felkészülve és határozottan mond meg hogy TE akarod, a tied lesz, és 15 évre vállalod a felelősséget érte, és hogy igen szükséged lesz majd az ő segítségükre is, de te nagyon szeretnéd.

2011. jan. 15. 17:46
 6/30 A kérdező kommentje:
Komolyan összezavarodtam a kutyák terén.Pedig beagle goldi és labri cuki,tacsko,vizsla.Foglakoznék a kutyával séta játszás tanitás. van választásom max visszamondom törzskönyvezet goldit és németjuhász husky keveréket és menhelyel foglakozok.Ugynézki anyu meg engedi hogy pénzt keresek munkát válalok menhelyre is járok majd.
2011. jan. 15. 17:47
 7/30 anonim ***** válasza:

Nem kötekedni akarok, de legutóbb azt írtad, hogy már van egy kiskutyád menhelyről. Akkor, hogy van ez?

Kijársz már a menhelyre önkéntesnek? Sétáltatod az ottani kutyákat? Mert ugye erről volt szó régebben.

8/30 anonim ***** válasza:
A múltkor még azért nem lehetett kutyád, mert unokaöcséd meg nagymamád allergiás rá. Most akkor mi van? Jó ideje olvasom ezt az oldalt, de hol azt magyarázod, hogy azért nem írsz helyes, mert szívbeteg vagy vagy a kutya miatti bánatod olvasom. Miért nem mész el önkéntesnek valahová, aztán édesanyád látná, hogy tényleg szeretnél kutyát. Ha meg mégsem engedi meg, akkor vársz szépen amíg lesz önálló kereseted és veszel magadnak, eltartod és gondozod,de addig is legalább az állatvédőknél lehetnél kutyák közelében.
 9/30 A kérdező kommentje:
2011 tavaszátol akarok kijárni menhelyre. Sajnos még nem járok ki ajkára sétáltatni nem voltam fajtamentőknél se menhelyen.Semmibaj tudom mit mondtam összevissza irtam. Megigérem nektek hogy ez az utolsó kutyás kérdésem. Menhelyről ugy volt hogy lesz 1 keverék szuka de mire megyek örökbefogadják és kész.
2011. jan. 15. 17:51
 10/30 anonim ***** válasza:
van màs kutya is a menhelyen :)
2011. jan. 15. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!