Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek hasznos lenne egy...

Szerintetek hasznos lenne egy kutya tanítási csatorna a YouTube-on?

Figyelt kérdés
Úgy értem, ha egy kutya mindennapja lenne bemutatva. Ahogyan kell tartani egy kutyát, és hogy milyen a napirendjük. :) Titeket érdekelne, egy olyan csatorna, ahol bemutassák, hogy pl. : hogy tanítsd meg az ült, fekszik, két lábon járást stb. És ha még segítene a kutyapszichológiában is. Hasznos csatorna lenne ? Titeket érdekelne ??
2011. jan. 15. 16:20
1 2 3 4 5
 41/45 kisnita ***** válasza:

Szia!

Megnéztem. A design nekem nem jön be, túl kicsi, olvashatatlan a betűtípus, jó lenne ha ezen változtatnál szerintem, de egyébként a képek aranyosak és a fejléc is jó :)

Tartalom mikor lesz?

2011. jan. 23. 16:20
 42/45 A kérdező kommentje:
nekem tetszik és ez van tartalom folyamatban van ..... de ha nem tetszik nem tehetek róla ...
2011. jan. 24. 13:45
 43/45 anonim ***** válasza:

Léccii ha youtuboon fent lesz linkelj :)

már nagyon várom

2011. márc. 9. 15:14
 44/45 A kérdező kommentje:
rendben. :] aki várja a csatornát az küldjön e-mailt. :] vegyük fel a kapcsolatot. :] kuytabarat90@freemail.hu
2011. márc. 9. 16:21
 45/45 A kérdező kommentje:
Akkor lesz ha a kutyusomat megfürdettük, de a helyes fürdetés is fent lesz. :] nyugalom. 100 hogy lesz!
2011. márc. 9. 16:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!