Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek hasznos lenne egy...

Szerintetek hasznos lenne egy kutya tanítási csatorna a YouTube-on?

Figyelt kérdés
Úgy értem, ha egy kutya mindennapja lenne bemutatva. Ahogyan kell tartani egy kutyát, és hogy milyen a napirendjük. :) Titeket érdekelne, egy olyan csatorna, ahol bemutassák, hogy pl. : hogy tanítsd meg az ült, fekszik, két lábon járást stb. És ha még segítene a kutyapszichológiában is. Hasznos csatorna lenne ? Titeket érdekelne ??
2011. jan. 15. 16:20
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
Kaukázusi! A kedvencem. De a nyáron nekem egy vizsi keverékem lesz lehetőleg menhelyről! Már meg van a kiszemelt! De én kíváncsi lennék a videóra! Biztosan megnézném!!!
2011. jan. 19. 19:38
 32/45 Dalma1997 ***** válasza:
mit kell majd beirni hogy megtalálja
2011. jan. 19. 22:34
 33/45 anonim ***** válasza:
94%

Szia!

Aranyos ötlet, de szerintem nem lenne hasznos.

Több oka is van ennek.

Én szoktam kutyaiskolán órákat tartani, és tapasztalatból mondom, hogy legtöbbször nem a kutya a hülye, hanem a gazdi. Szóval ha egy embernek elmagyarázod 20szor hogy mit kell csinálni, és nem érti, aztán megmutatod 20 szor, és még mindíig nem érti, akkor nem hiszem hogy az fog neki segíteni ha megnéz egy videót.

Másrészt, szép dolog a kutyázás, de meg kéne már tanulni hogy nem a számítógép mögül kéne kutyázni!

Inkább mindenki keresse fel a neki tetsző kutyaiskolát, ahol képzett szakemberek tudnak neki segíteni.

2011. jan. 20. 07:45
 34/45 anonim ***** válasza:
Utolsóval értek egyet. Ráadásul szinte mindent meg lehet már találni a YouTube-on, ami kutyázással kapcsolatos, csak max angolul. De le lehet tölteni az összes Ceasart, meg Victoria Stillwellt is, tehát aki akar filmekből tájékozódni, az tud is.
2011. jan. 20. 12:13
 35/45 anonim válasza:
ez nagyon jó lenne
2011. jan. 20. 12:55
 36/45 anonim válasza:

megadod az msn-edet?

szeretnék majd kérdezni néhány dolgot..

amugy az én kutyám palotapincsi és csivava keveréke, de van néhány gond vele...

(facebook-on sok Lukács Dorka van)

2011. jan. 20. 13:01
 37/45 A kérdező kommentje:
utolsó add meg te: én nem szeretném ha nyilvános lenne :))
2011. jan. 20. 13:13
 38/45 A kérdező kommentje:
a facebookon fekete fehér képem van és rá van írva, hogy dokra
2011. jan. 20. 19:05
 39/45 anonim ***** válasza:
Majd írsz ide ha kész a csatorna?:D
2011. jan. 22. 23:09
 40/45 A kérdező kommentje:
igen, de lap már elérhető dogtrick.gportal
2011. jan. 23. 16:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!