Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 15 hetes kiskutyám hétfőn...

15 hetes kiskutyám hétfőn kapta meg a harmadik oltását. Levihetem már? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Tudom hogy csak a negyedik után kéne , de már nagyon látszik rajta, hogy ki akar menni .. az ablakból mindig figyeli a többi kiskutyát "irigykedve " és csóválja a farkát .. Iszonyat nagy mozgásigénye van ez látszik rajta .. a lakást vagy 20 X körbefutja egyszerre mindennap 3 X ...

Sajnos betegsége miatt csúsztunk el igy az oltásokkal..

Nem lesz baj a szocializációjával ha esetleg még megvárom a negyedik oltását és utána ( kicsit több mint 2 hét ) viszem le ?

A többi kutyás lent a parkban hülyének nézett mikor ezt kérdeztem tőlük .. mert állítólag ők mind levitték már a 2-3 oltás után a kutyuskájukat, mondván azok nem cukorból vannak .....

Véleményeket ,ötleteket segítséget szeretnék kérni :)

Köszönöm !

2011. jan. 15. 14:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
9 hetesen megkapta az első oltást, és utána parvos lett? Ez érdekes. na mindegy, az a lényeg, hogy most már jól van:)
2011. jan. 16. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!