Megetessem vele vagy ne?
Vettem a kutyámnak Real Nature száraztápot, gondoltam ízleni fog neki, mivel elég jó összetevői vannak. Ehhez képest utálja, pedig egyáltalán nem válogatós kutya. Ez az első, amit nem akar megenni. Mondjuk tényleg nem az a szokásos kutyatáp kinézetű, az illata sem túl jó.
Szóval a kérdésem, ajándékozzam el vagy erőltessem rá?

nem ismerem, de ha nem túl jó az illata, az csak annyit jelent, hogy nincs agyonszórva adalékokkal....
amúgy, ha nem adsz neki nasifalatokat meg más kaját, max 2 nap múlva megeszi, önszántából még egy kutya sem halt éhen

Szerintem próbáld meg amit az első hozzá szóló irt ha ne jön be akkor ne erőltesd!Az én kutyáim se nagyon vannak oda egyik fajta tápért sem de nálam az bejött hogy beáztattam valamibe vagy kevertem maradékkal!
Azt semmi kép ne tedd hogy nem adsz neki enni ameddig meg nem eszi a tápot!

na igen az előttem szólóval egyetértek hogy önszántából nem hal éhen a kutya :D
de egyébként tényleg fel lehetne dobni valamivel :)
azért nem eszi meg szerintem mert ez ugye természetes kutya kaja mint a neve is mutatja,ezért nem olyan a szaga mint más kutya tápnak :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!