Mik a legjobb, legaranyosabb szobakutya fajták? =)
Mopsz, uszkár, yorkie, bichon havanese/bolognese/frise, palotakutya, csivava, törpe pincser, shih tzu, francia bulldog, tacskó, westie,spitz.
Nekem havanesem van,csakis ajánlani tudom. ha bármi kérdésed van róla,szívesen válaszolok.
18:09-es vagyok!
Kisnita: igen szívesen írok. Privátba írom,mert ez a kérdés igazából nem a havanesről szól,nehogy baj legyen belőle. Igyekszem ma,holnap leírni a kérdéseidre a választ és küldöm emailedre.
Nos, a mopsz:van egy mopsz játszótársunk,igazából csak kevés infóm van róla. Azt tudom,hogy eléggé tud hullani a szőre,hiába rövid.(egyik alkalommal leteszteltem,belecsíptem és rengeteg jött ki neki,durvább is a tapintása). Energikus,mozgékony,el van a kisgyerekekkel, de röfög, horkol, szörcsög,szuszog,fontos az arcán lévő redőket és a szemét tisztítani. De amúgy tetszenek nekem is.
De semmiképp se a külső után szerezd be az állatot, járj utána milyenek is ők valójában,nehogy aztán kellemetlen meglepetés érjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!