Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mik a legjobb, legaranyosabb...

Mik a legjobb, legaranyosabb szobakutya fajták? =)

Figyelt kérdés
2011. jan. 14. 15:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Mopsz, uszkár, yorkie, bichon havanese/bolognese/frise, palotakutya, csivava, törpe pincser, shih tzu, francia bulldog, tacskó, westie,spitz.

Nekem havanesem van,csakis ajánlani tudom. ha bármi kérdésed van róla,szívesen válaszolok.

2011. jan. 14. 18:09
 12/18 kisnita ***** válasza:
Utolsó nekem írsz a havaneseről? Nagyon örülnék neki. :) Főleg jellem és taníthatóság érdekelne. Mennyire könnyen lett a tiéd szobatiszta, milyen módszerrel tanítod, mit tanítasz neki, trükköket, stb? Meg ha van kedved a szőrápolásról? Tényleg nem hullik neki egyáltalán ha legalább 2 naponta fésülve van? Én minden nap 2x is megfésülöm ha kell mert nagyon szeretek fésülgetni meg ilyesmi :D
2011. jan. 14. 18:27
 13/18 kisnita ***** válasza:
Ja és köszi előre is ha írsz valamit :)
2011. jan. 14. 18:30
 14/18 anonim ***** válasza:
törpe schnauzer !!!
2011. jan. 14. 20:02
 15/18 A kérdező kommentje:
És a Mopsz?:)
2011. jan. 14. 20:16
 16/18 anonim ***** válasza:

18:09-es vagyok!

Kisnita: igen szívesen írok. Privátba írom,mert ez a kérdés igazából nem a havanesről szól,nehogy baj legyen belőle. Igyekszem ma,holnap leírni a kérdéseidre a választ és küldöm emailedre.

Nos, a mopsz:van egy mopsz játszótársunk,igazából csak kevés infóm van róla. Azt tudom,hogy eléggé tud hullani a szőre,hiába rövid.(egyik alkalommal leteszteltem,belecsíptem és rengeteg jött ki neki,durvább is a tapintása). Energikus,mozgékony,el van a kisgyerekekkel, de röfög, horkol, szörcsög,szuszog,fontos az arcán lévő redőket és a szemét tisztítani. De amúgy tetszenek nekem is.

De semmiképp se a külső után szerezd be az állatot, járj utána milyenek is ők valójában,nehogy aztán kellemetlen meglepetés érjen.

2011. jan. 14. 20:55
 17/18 A kérdező kommentje:
Nekem első az hogy milyen a kutyus,hogy kell fürdetni mivel,mikor kell kefélni stbstb..utána a kinézet:) Kislányom születésnapjára szeretnénk egy kiskutyust:) Köszönöm a válaszokat!
2011. jan. 14. 21:48
 18/18 kevin42 ***** válasza:
Francia bulldog mopsz:D
2011. jan. 15. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!