Most mi a baja? Kicsit félek, hogy rossz döntés volt.
Vettem 5 hónapja egy törpe pincsert tenyésztőtöl és Ő azt mondta, hogy magától fel fog állni a kiskutya füle, de neki még csak egy kicsit sem áll föl. Orvoshoz kéne vinni ragasztani? Vagy valami betegség ez neki?
Nagyon el vagyok keseredve ez miatt.
Adtál neki porcerősítő tablettákat? Én ugyanígy baxarintottam el a csivavámnál.. :S Túl későn kezdtem a ragasztást, nem is áll a füle, de így imádom.. :D
Egyébként béres porcerő forte nagyon jó az ilyenekre (németjuhászomnak két hét leforgása alatt állította fel a füleit), de minden jó amiben glükozamin van. :)
Csont erősítőt ha adsz neki, akkor arról most kicsit állj le, mert megkeményít mindent és végképp beáll a füle lógósra.
Ha esetleg gondolod, kérj segítséget állatorvostól kötözés terén (de ha tenyésztővel beszélsz az is jó), és a kettő együtt valszeg csodát fog művelni. :)
Van törzskönyve? ha van akkor fajtatiszta és nincs miről vitázni.
Egyébként meg ha nem tökéletes pinscher akkor kevésbé szereted?
Standardből:
Fülek: Magasan tűzöttek, V-formájúak, lelógóak vagy kicsi, felálló fülek.
Kiemelném neked a "lelógóak" részt. :o)
Az a szomorú, hogy elég gyakraln adnak el pincsernek csivava-pincser keveréket, tacskó-pincser keveréket, sőt tacskó-csivava keveréket is, szóval ha nincs törzskönyve, akkor simán lehet, hogy át lettél verve.
De remélem azért így is szereted :)
Igen van törzskönyve :)
Sajnos még most sem áll fel a füle ezért elvittem dokihoz, erre ő azt javasolta, hogy inkább altassuk el a kutyát mivel így már nem lehet teljes értékű pincser...Na hát én ennél a mondatánál elküldtem a búsba, hogy mondhat ilyet egy orvos?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!