Mi baja lehet a kutyámnak? Lenyelhetett valamit?
Kb. másfél hete lehet hogy az egyébként nagyon eleven kutya (a farka is folyton a levegőben van) csak vonszolja magát. Füle-farka le van sunyva. Nem tud gyorsan mozogni, csak nagyon lassan. Megnyomkodtam gyengén a hasát, akkor felnyüszített, meg úgy veszem észre hogy akkor kezd el nyüszíteni, mikor felemelné a fejét, de tuti szerintem hogy a hasa fáj. Ilyen helyzetváltoztatásokkor látom rajta hogy fáj a hasa. Nem eszik.
Nem lehet hogy egy nagyobb darab csontot nem tud elemészteni? Biztos lenyelt valamit, de akkor miért nem jön ki neki?
Szúrja szerintem a hasát.
Mit adjak neki?
Van széklete rendszeresen, iszik és eszik is, csak kevesebbet. Mozogni is mozog, épp ezen csodálkozom, hogy folyton csak sétál, alig akar leülni, de szaladni nem tud.
Arra gondoltunk még, hogy be szokott járni a takarmányosba, és lehet hogy beleevett a kukoricába, és nem tudja megemészteni. Mert egészben vannak a szemek a piszkában.
Ma már mintha elevenebb lenne, de ha nem változik jelentősen, holnap reggel kihívom az orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!