Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi baja lehet a kutyámnak?...

Mi baja lehet a kutyámnak? Lenyelhetett valamit?

Figyelt kérdés

Kb. másfél hete lehet hogy az egyébként nagyon eleven kutya (a farka is folyton a levegőben van) csak vonszolja magát. Füle-farka le van sunyva. Nem tud gyorsan mozogni, csak nagyon lassan. Megnyomkodtam gyengén a hasát, akkor felnyüszített, meg úgy veszem észre hogy akkor kezd el nyüszíteni, mikor felemelné a fejét, de tuti szerintem hogy a hasa fáj. Ilyen helyzetváltoztatásokkor látom rajta hogy fáj a hasa. Nem eszik.

Nem lehet hogy egy nagyobb darab csontot nem tud elemészteni? Biztos lenyelt valamit, de akkor miért nem jön ki neki?

Szúrja szerintem a hasát.

Mit adjak neki?

2011. jan. 12. 22:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
53%

Másfél hete szenved a kutya és még nem látta doki?

Te is jó felelős gazdi vagy szerencsétlent hagyod kínlódni.

2011. jan. 12. 22:34
 2/12 anonim ***** válasza:
Doki, de sürgősen!!!
2011. jan. 12. 22:40
 3/12 A kérdező kommentje:
Elvinném én, csak nem vet fel a pénz miket...múltkor is ilyesmi baja volt, elvittük állatorvoshoz, 5000 ft, pedig csak gyomorrontása volt. Törődök a kutyámmal.
2011. jan. 12. 22:59
 4/12 A kérdező kommentje:

Ja és nem tudom hogy tudnám elvinni, mert kocsink nincs, addig meg nem tudna elsétálni most szegény:(

Hogy vigyem el?

2011. jan. 12. 23:00
 5/12 anonim ***** válasza:

Ne vállalj kutyát ha nem tudod neki az alap ellátást biztosítani!!!! Hívd ki a dokit vagy kezdj el gödröt ásni...

Én nem értem, ha a gyereked beteg azt hogy oldod meg?

2011. jan. 12. 23:04
 6/12 A kérdező kommentje:
Úristen de morbid vagy te utolsó! És érzéketlen. Hát ha amjd vállalok gyereket, valószínű azért, mert megvan a biztos anyagi háttér. Ez a példa azért durva volt.
2011. jan. 12. 23:07
 7/12 anonim ***** válasza:
szívem ezek a tények, csontot amúgy is a közhiedelemmel ellentétben nem szabad adni a kutyának illetve csak bizonyos fajtát és abból is csak ritkán. Én láttam már csont miatt kutyát meghalni, úgyhogy tudom miről beszélek, és csodálkozom hogy másfél hete húzza, mert az általam ismert esett már másnap elpusztult. Tehát ha szereted azt a a kutyát kihívod a dokit és összekaparsz pár ezer forintot mert mikor befogattad a kutyát felelősséget vállaltál érte. Jól mondod hogy gyerek akkor lesz ha van lehetőség, akkor kutya minek kellet ha tudod hogy jelenleg nem vagy olyan szituációban?
2011. jan. 12. 23:29
 8/12 zsuzsabazsa ***** válasza:
100%

Székletet űrit a kutya?

Valahogy mindenféleképpen orvoshoz kell juttatnod.

Próbálj meg pénzt kérni valakitől kölcsön.

Lehet egy bélelzáródás. Ami sürgős műtétet igényel.

2011. jan. 13. 00:12
 9/12 anonim ***** válasza:
Igen, ez a legfontosabb kérdés, hogy van-e széklet. Mert ha az sincs már másfél hete, akkor kezdheted ásni a sírját. (Vagy mégis megoldod valahogy az orvost.)
2011. jan. 13. 09:38
 10/12 anonim ***** válasza:

Azért, igazából nem morbid az a válaszoló, csak kicsit nyersen, de az igazat írta.

Ne menj orvoshoz,ha nem bír a kutya, hívd ki. Kérj kölcsön, vagy valami. Ha mozogni se nagyon mozog elég nagy fájdalmai lehetnek. A csont elég nagy sérüléseket okozhat a gyomrában, beleiben, még akkor is, ha már kijött.

Inni iszik? Vigyázz, ki ne száradjon.

2011. jan. 13. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!