Mi baja lehet a kutyámnak? Lenyelhetett valamit?
Kb. másfél hete lehet hogy az egyébként nagyon eleven kutya (a farka is folyton a levegőben van) csak vonszolja magát. Füle-farka le van sunyva. Nem tud gyorsan mozogni, csak nagyon lassan. Megnyomkodtam gyengén a hasát, akkor felnyüszített, meg úgy veszem észre hogy akkor kezd el nyüszíteni, mikor felemelné a fejét, de tuti szerintem hogy a hasa fáj. Ilyen helyzetváltoztatásokkor látom rajta hogy fáj a hasa. Nem eszik.
Nem lehet hogy egy nagyobb darab csontot nem tud elemészteni? Biztos lenyelt valamit, de akkor miért nem jön ki neki?
Szúrja szerintem a hasát.
Mit adjak neki?
Másfél hete szenved a kutya és még nem látta doki?
Te is jó felelős gazdi vagy szerencsétlent hagyod kínlódni.
Ja és nem tudom hogy tudnám elvinni, mert kocsink nincs, addig meg nem tudna elsétálni most szegény:(
Hogy vigyem el?
Ne vállalj kutyát ha nem tudod neki az alap ellátást biztosítani!!!! Hívd ki a dokit vagy kezdj el gödröt ásni...
Én nem értem, ha a gyereked beteg azt hogy oldod meg?
Székletet űrit a kutya?
Valahogy mindenféleképpen orvoshoz kell juttatnod.
Próbálj meg pénzt kérni valakitől kölcsön.
Lehet egy bélelzáródás. Ami sürgős műtétet igényel.
Azért, igazából nem morbid az a válaszoló, csak kicsit nyersen, de az igazat írta.
Ne menj orvoshoz,ha nem bír a kutya, hívd ki. Kérj kölcsön, vagy valami. Ha mozogni se nagyon mozog elég nagy fájdalmai lehetnek. A csont elég nagy sérüléseket okozhat a gyomrában, beleiben, még akkor is, ha már kijött.
Inni iszik? Vigyázz, ki ne száradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!