Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Én nagyon félek. ÉS ti?

Én nagyon félek. ÉS ti?

Figyelt kérdés
Nem féltek attól a naptól, amikor a kutyátok elpusztul? Én nagyon..:S
2011. jan. 12. 17:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem, mert egészséges és nekem ez a fontos.
2011. jan. 12. 17:22
 2/11 anonim ***** válasza:
Megtörtént, két nap után már túl voltunk rajta, nem olyan félelmetes, mint hinnéd... (Bár lehet kisérteties, mert az elsőnek anyum ste sírva mondta, hogy "aludj el..." hát megtörtént... :(( )
2011. jan. 12. 17:23
 3/11 anonim ***** válasza:
Én is félek ott mélyen belül :) de ez természetes^^ nagyon állatbarát vagyok:) de még van sok idő hátra,és nem szabad ezen gondolkodnod!!!:D élvezd míg ott van neked =))) addig jó míg azért pusztul el mert már nagyon idős..
2011. jan. 12. 17:28
 4/11 anonim ***** válasza:
Én nem sírtam nem búslakodtam soha mikor megdöglött a kutyám(ánk)! Ez az élet része, és az is nyugtatott hogy igazán gazdájaként viselkedtem, rendes körülmények között neveltem, és törődtem vele!Talán biztos valami kutyáknak létrehozott paradicsomban szaladgál valahol:)
2011. jan. 12. 17:34
 5/11 hell-ikon ***** válasza:

Többször átéltem már, de soha nem fogom meg szokni.

Mivel számomra a kutya társ, barát, családtag, nehezen teszem túl magam az elvesztésükön.

Általában 1-2 év eltelik mire azt mondom, hogy jöhet egy újabb jövevény.

2011. jan. 12. 17:47
 6/11 anonim ***** válasza:

De igen, ezért nem gondolkozok rajta. Tudod, minden napnak elég a maga baja.

Amíg jól van, és él, addig használj ki minden napot, legyetek sokat együtt.

2011. jan. 12. 18:26
 7/11 anonim ***** válasza:
most bele gondolni szörnyű de én nem ezeken szoktam rágódni hanem inkább sétálunk nagyokat :D és még fiatal a kutyusom :D LLL
2011. jan. 12. 19:27
 8/11 anonim ***** válasza:
Néha én is belegondoltam és már most érzem, hogy nagyon nagyon rossz lesz, de a kutyus még nincs egy éves.. és ha már rosszul néz rám akkor is hívjuk az állatorvost nehogy valami baja legyen. Nemrég nagyon csúnyán volt férges, engem kb a sírógörcs jött rám mert egyik bnőmnek a kutyája férgességben pusztult el, de szerencsére 3-4 nappal később már ugyanúgy szaladgált a kertbe mint addig. És nemsoká megint kap féreghajtót. :) És én is mindig azon vagyok, hogy maximálisan egészséges és boldog legyen :) És mindig megadom neki a maximumot amit tudok mert ő húzott ki egy nagyon rossz időszakból és mai napig csak akkor tudok őszintén mosolyogni amikor ránézek és vele vagyok. :))
2011. jan. 12. 19:57
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2011. jan. 13. 15:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Tudod, ez a természet rendje.
2011. jan. 13. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!