Hogy fog megszokni nálam?
Befogadok egy kb 3-4 éves tacskó keverék kutyust, úgy néz ki, hogy a hétvégén tudom elhozni. Hogy segítsek neki, hogy hamar megszokja nálam? És ha eddig nem nagyon volt pórázon, sőt nyakörve sem nagyon volt még, azt hogyan lehet vele elfogadtatni? Amúgy nagyon kedves érdeklődő kutya.
Kb 50 kmt kell vele autóznunk, az út elviseléséhez valami tipp?
Ekkora kutyának, inkább hám, vagy nyakörv?
Páromat és engem is ismer már.
Kinti kutya lesz. Már szinte minden elő van készítve a számára.
Ha még valami tippetek van, azt megköszönném!
Először is az állandó kintlét maradandó betegséget fog majd okozni. Sok pénzedbe fog kerülni, hacsak nem nézed majd tétlenül, hogy beteg.
Másodszor a lakás nem csak hidege ellen van, hanem a család ott éli életét. A kutya ebből van kizárva.
A mi kutyáink lakásban laknak, nincs sajnos kert. De hajnali fél ötkor kelek, hogy kivigyem őket először és a nap további részében még négyszer visszük ki őket. És mindig van egy hosszabb séta, ami minimum egy órát tart.
Azon kívül járunk kutyasuliba és kirándulni.
Szóval a "csak egy kutya" mottó helytelen kutyatartást takar mindig.
Tudod, egy lakás nem akkor tiszta, ha sosem piszkítják be, hanem akkor, ha nem takarítják.
Szerintem inkább te vagy lusta ilyesmihez...
Szerintem meg te vagy a felelőtlen, hogy olyan helyre vállaltál több kutyát is, ahol nincs kert! Egy kutya nem lakásba való! És nem azért mert takarítani kell, egyáltalán nem a kosztól félek, és soha nem írtam olyat, hogy "csak egy kutya"!
Kössz, hogy feltettem egy kérdést és miattad már normális választ sem kapok rá! Nem tudom miért kell oltogatni a másikat? Ide már egy kérdést sem tehet fel az ember anélkül, hogy ne osztanák ki?
Elismerem, hogy kutyának kellene a kert.
Azonban sintértelepről hoztam őket, nem volt választásuk jobb gazdához.
A sintértelepen egyáltalán nem viszik ki őket a kennelből egy percre sem, csak altatni.
Egyébként is a kutyának az ember mellett van a legjobb dolga.
Mozgatva vannak, szeretve vannak, gondoskodva van róluk - az én kutyáim boldogok.
A tied meg majd megszokja, mert mást nem tehet.
Azért néhány év múlva kíváncsi lennék az egészségi állapotára...
Még valami.
Tudod, az okos ember profitál a kritikákból is.
A pökhendi és fennhéjázó meg úgyis csak magára figyel.
Ez a kutyus egy olyan helyről, jön hozzám ahol meghalt a bácsi aki gondozta. Ha nem hoznám el akkor az altatás maradna. Az előző gazdi nem nagyon foglalkozott vele csak etette, itatta. Ezek után szerintem egy olyan helyen ahol minden nap valaki foglalkozik vele jó életre számíthat.
Arról amit a kritikáról írtál meg annyit, hogy az építő kritikát én elfogadom, de te nem azt adtál, csak szaroztál! Nem ismered a helyzetet! És ahogy észre veszem, neked sem nagyon tetszik ha nem osztják a véleményed!
Az egészségi állapotról pedig annyit, hogy itt a faluban, szinte mindenhol kinti kutyák vannak, és nem betegek! Sőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!