Mikor fogja már végre megszokni a pórázt?
Figyelt kérdés
van egy 3 hónapos kutyim semmi esetre sem akar hozzászokni a pórázhoz.. ha rajta van a póráz elkezdi rágni hiába szolok rá nem mozdul.. nem tom hogy mit tegyek már elvagyok keseredve mit took csinálni hogy megszeresse a pórázt? a falkavezér én vagyok 14/L2009. júl. 31. 19:08
1/3 anonim válasza:
vidd ki olyan helyre, ahol fű van és nem jár autó. Ne tedd rá a pórázt, ülj le, játssz vele, hadd szaladgáljon; ha te vagy a falkavezér, visszamegy hozzád. Aztán ugyanezt csináljátok pórázzal.
2/3 A kérdező kommentje:
már ezt is megpróbáltuk nem ment ez se...
de azért köszi a választ
2009. júl. 31. 19:31
3/3 anonim válasza:
Én mindennel próbálkoztam, és nem sikerült egyedül hozzászoktatni.
Elmentem egy kutyasuliba, ott pár óra után már minden ment magától...Lehet, hogy a tiéd a kutyasuliban megtanulna akár póráz nélkül is rendesen közlekedni melletted, láttam rá sok példát, és úgy a legjobb sétálni. Nekem ez nem sikerült, de neked hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!