Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha ivartalaníttatnám kan...

Ha ivartalaníttatnám kan német juhászkutyámat, többé nem őrizné a területét?

Figyelt kérdés
Sok mindent olvastam már ivartalanítás témakörben, de erre a kérdésemre nem kaptam választ. Itt is keresgéltem, de nem volt találat a keresőszavaimra. Bármilyen választ szívesen olvasok, legyen az tapasztalat vagy vélemény.:) Köszönöm!
2009. jan. 30. 19:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
58%
Igaz nekem Pulim van, de ivartalanított kan. Ugyan úgy őrzi a területét, mint azelőtt. Nem változott semmit.
2009. jan. 30. 20:12
 2/18 anonim ***** válasza:
59%
Valószínűleg kevésbé lesz agresszív és ambíciózus.
2009. jan. 30. 20:27
 3/18 anonim válasza:
59%
Őrizni őriz, maximum nem megy neki mindenkinek! :)
2009. jan. 30. 20:33
 4/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!:) Amit a harmadik válaszoló írt, hogy nem megy neki mindenkinek, elfelejtettem belefűzni a kérdésembe: szóval az lenne jó, ha az idegenekkel bizalmatlan maradna.. Hogy ez vajon függ-e az ivartalanítástól?
2009. jan. 30. 20:42
 5/18 anonim ***** válasza:
23%

Ne ivartalanítsd! Így megőrzöd a kutyád, úgy , ahogy van. Indulj ki magadból! Egy állat felett döntesz. Ez a kutya akkor is szolgálni fog téged, ha ép marad.

-illéspityu-

2009. jan. 30. 20:45
 6/18 anonim ***** válasza:
23%
Most olvastam a kommentet. Ebben az esetben semmi esetre se ivartalanítsd!
2009. jan. 30. 20:48
 7/18 anonim ***** válasza:
68%
Ezt a marhaságot, egy kutya természete nem fog alapjaiban megváltozni az ivartalanítástól!! Azért mert ivartalanítod, nem fog minden szembejövő embernek a nyakába borulni! Komolyan nem értem, hogy ezt a hülyeséget honnan a fenéből szedtétek?? Nem akar majd minden tüzelő szuka után elmenni, ez lesz a legnagyobb változás. Nekem 5 kutyám van, mind az 5 ivartalan. A 9 éves idős kutyám a töketlensége ellenére a mai napig ugyanolyan domináns, mint előtte, aki nem tűr maga mellett ivaros kant. Egyetlen változás volt nála az ivartalanítás után, hogy nem eszi őt a fene tüzelő szukák után. Szóval, ne hallgass egy-két előttem íróra, nyugodtan ivartalanítsd, ettől még nem lesz belőle rossz házőrző!
2009. jan. 30. 21:07
 8/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az újabb válaszokat, tényleg! A hatodik válaszolónak: én egyébként ivartalanítás-párti vagyok, már ha lehet ilyet mondani..:) Két immár "semleges" fiú cicám van; most is behallani, ahogy más macskák ölik egymást az ablakom alatt.. Az enyémek bent alszanak. A kutya ivartalanítása azért merült fel bennem, mert bár bombabiztos kerítésünk van, a kutyák nagyon találékonyak tudnak lenni tapasztalatom szerint..:) Még gondolkozom egyébként, meglátjuk.:))
2009. jan. 30. 21:17
 9/18 anonim ***** válasza:
24%
Én nem értek egyet az ivartalanítással! Éljünk békében az állatokkal! Én teljes mértékben egyetértek a Greenpeace tevékenységével. Ne bántsátok az állatokat!
2009. jan. 30. 21:27
 10/18 anonim ***** válasza:
0%
Ha már úgyis döntöttél, akkor mi a jó istennek kérdezed meg itt, hogy mit csinálj? Pusztulj meg kérdező, oly módon, hogy soha többé ilyen kérdést ne tehess fel! Remélem a poklok poklára jutsz. Ha nem, akkor szenvedj életed végéig! Született eredeti Büdös Bunkó!
2009. jan. 30. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!