Kutyusom nem tud kakilni, szorulasa van. Nem engedi kozel magahoz az orvost. Mit tehetek?
Sziasztok
A lenyeg, hogy mar 1x volt ilyen, akkor kin keserves hosszu probalkozasok utan sikerult elaltani (harap, nem engedi hogy segitsunk), hogy az orvos megvizsgalhassa. Valoszinuleg ezt o nagyon is megjegyezte, es most ujbol elojott a szorulas. Nem tudom mit lehetne vele csinalni, hiaba hivok orvost nem tud hozzaferni. Nem enged magahoz senkit sem kozel felek hogy engem is megharap. ha nincs a kezemben semmi akkor engedi hogy simogassam.
Tavaly azt mondta az orvos hogy a csonttol volt olyan szikla kemeny az urulek, azota nem kap csontot, ugy nez ki, hogy nem az volt hanem a szaraz tap.
Kellenenek otletek hogyan lehetne kezelesbe venni a kutyust.
Mar nem eszik, nem iszik.
Szerencsere meg jarkal.
koszi
Sziklainé Kata, ez az eset utan erre mar en is rajottem.
Mivel hangsulyozom eddig az orvos is a csontot "hibaztatta". Viszont tapon el 2008-ota (nem csak, de azota kapja) es szeptemberben meg most volt neki gondja. Utanna kell neznem volt-e mar neki ez a fajta tapja. (muszaly valtani vele 3 honaponket mert utanna nem eszi meg, vagy volt olyan is hogy mar nem tudtam beszerezni azt amit szeretett, gondolom mar nem gyartjak)
Szerintem ne tápot nézegess, hanem legalább addig, amíg gond van főzz neki jó sok lével.
A kutya a legjobb barát, meg családtag, meg stb. - egészen addig, amíg valami pluszt nem kell érte tenni... :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!