Hogy vagytok a kutya lakásban tartásával? Bővebben lent.
Azért mondják, hogy nem egészséges mert a kerti kutyából indulnak ki és a kinti kutya valóban piszkos is hiszen őket általában csak nyáron fürdetik (már ha eszükbe jut egyáltalán).
Ezzel szemben viszont egy benti állat (kutya/ macska) sokkal tisztább mivel naponta legalább a lábát lemossa az ember, ill. többször keféli ki a bundáját és természetesen sűrűbben kell takaritani miattuk.
(De ez minden állatra vonatkozik hiszen a madártoll sem csak a kalitkában van és a tengerimalac szőre is mindenhol ott van...)
Egy kutyának sokkal jobb bent a lakásban a gazdi mellett hiszen akkor mindig jut 1-1 különlegesebb falat, vagy simogatás és persze jó szó... :-)
nálunk bent van mind két kutya :D
én már nem tudnám meg szokni meg szerintem ők is ha kint lennének
szerintem (tisztelet a kivételnek) a lakásban tartott kutyákra sokkal jobban oda figyelnek és minden nap viszik sétálni :D
meg oda tud bújni ha tv-zünk vagy ilyesmi
szerintem egy kutyának jobb a gazdája mellett lenni ha le van mozgatva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!