Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tanácsot szeretnék kérni,...

Tanácsot szeretnék kérni, hogy felnőtt vagy kölyök kutyát fogadjak-e be? + Ha beteszek egy almostálat tényleg bele tud abba piszkítani? (reggeli felkelést elkerülendő)

Figyelt kérdés
(A picit tudnám nevelni pl. hogy ne ugasson de a felnőttet sz. Tem nem) Napközben 8-9 órát dolgozom, viszont a nap további részében csak a kutyussal foglalkoznék, sétáltatnám-nevelném. Mit tanácsoltok?
2009. jan. 30. 14:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Egy felnőtt kutya ugyanúgy nevelhető, mint egy kölyök. Emiatt ne aggódj!

Viszont, amit nem értek... Nem akarod levinni reggel és utána még 8-9 órára otthon hagynád?? Magyarul az esti séta és a között h megint leviszed el fog telni cca. 16-18 óra. Ez azért nem normális. Egy kutyának nem(csak azért) kell lemnnie, h a dolgát elvégezze. Ha nem tudod biztosítani neki a szükségleteinek megfelelő mozgást - egy lakásban tartott kutyánál ez napi 2 óra mozgatás min. - lehetőleg napi 3 sétára elosztva -, akkor inkább ne vállalj kutyát!

2009. febr. 2. 16:52
 12/14 anonim ***** válasza:

csak megjegyezném, hogy a kedves kérdező következő remek ötlete - ami egy elektromos ugatásgátló - az első oldalon olvasható....

na most mondja valaki hogy ne háborogjak ;/

2009. febr. 3. 08:54
 13/14 A kérdező kommentje:

Mint írtam neked(nyílvánosan is szeretném közölni),hogy a kutyust szörnyű családból mentettem és betegségei ellenére(allergia,sérv)imádom, agy talán pont ezért mert ez adja a személyiségét is talán.

A legjobb orvosi kezelést kapja. A reggeli felkelés:ha 4 kor kelek nincs szívem 3 kor felketeni és lecibálni és amúgy napközben is vannak vizelettartási problémák tehát nagyon fontos egy benti módszer is.

Végül: az bántott, hogy a háttérinfók nélkül szűrtél le elég súlyos következtetéseket.

Nem voltam bennt biztos,hog menni fog a kutya tarts, ez tény. De amióta nálam van és látom, mennyire hálás és játékos lett nem adnám oda semmiért és bizotsan tudom,hogy mindent megoldunk ! Csak itt rengeteg jó tippet és ötletet kaptam eddig is amiért nagyon hálás vagyok mindenkinek!

2009. febr. 3. 18:40
 14/14 anonim ***** válasza:

Hát így még érdekesebb az az ötleted, hogy erre a bizonyos rossza családból mentett, 11 hetes, beteg, kezelés alatt álló, síró kutyára akinek még vizelettartási problémái is vannak elektromos nyakörvet tennél, hogy ne sírjon, és te tudj aludni egy kicsit...

hm....

és most csak olyan dolgokat írtam le amiket te mondtál, szó szerint, nem vontam le következtetést mindössze érdekesnek találom az előttem kibontakozó képet.

Vagy az általad említett "tudnám nevelni, hogy ne ugasson" ezt jelentené???

mondhatod hogy kötözködök, vállalom is, de szó nélkül hagyni nem tudom az ilyen dolgokat...

2009. febr. 4. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!