Szerintetek ez nagyban rontja az esélyét annak, hogy örökbeadjanak nekünk kutyát?
Nincs autónk, csak vész esetére, illetve csak a megyén belül tudunk megszervezni fuvart, hál' isten kórházba még nem kellett buszozni vagy vonatozni, de más esetben nem adják kölcsön a kocsit (ami nem is csoda, mivel a boltba azzal hozzák az élelmiszert, és pénzbírság jár érte), és nem rajonganak az állatokért (anyukám nővérének családjáról van szó).
Ha jelentkeznék egy kutyáért, és megbeszélünk egy találkozót, szerintetek már ki is esek a rostán, hogy tömegközlekedéssel érkezem?
Megkaphatnám a kutyát, ha minden más rendben van, de vonattal hoznám haza?
Ezért nem merek örökbefogadóként jelentkezni sem távolabbi menhelyen, sem fajtamentőknél...
Az van, a helyi dokival nagyon jó a kapcsolatunk (mert a nagymamám mindig rátukmál mindent :)), és szinte ingyen vizsgál, olt, kezel, ír receptet, stb. A kórházba pedig unokabátyám szokott elvinni minket, ha akkora probléma van, hogy az itteni állatorovsunk odaküld minket.
Csak még sose hallottam olyat, hogy valaki vonattal hoz haza kutyát, arra gondoltam, így nem is adnák oda...
Szerintem ez teljesen menhelyfüggő.
Sajnos vagy nem sajnos vannak olyan menhelyesek, akik mindenbe belekötnek, de azért sok olyan is van, akik csak azt nézik, hogy jó helyen, szeretetben lenne-e a kutya.
Ez ne tartson vissza. Menj el bátran!
Én az első kutyámat vonattal és villamossal vittem haza. (igaz nem menhelyről).
És az előzö kutyánknál úgy alakult, hogy ismerkedni kocsival mentünk de haza már busszal hévvel hoztuk.
Miért gondolod, hogy ez olyan megoldhatatlan probléma?
(Nem az autótól leszel jó gazdi!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!