Mivel védekezhetek az utcán a kóborkutyák ellen? Kisbabáám van és sokat babakocsizunk, de nagyon elszaporodtak a kóbor kutyusok a környéken.
Köszönöm, ilyet én is találtam, csak nem tudom, valóban működik-e. Ha valaki próbálta, nagyon megköszönném, ha írna tapasztalatokat.
Az önkormányzatnál már bejelntettük, sőt, a szomszédasszony a sintéreket is hívta, de mire kijöttek, egy kutya sem volt a környéken. Nem tudom, mit tehetnék, jobb híjján én is üvölteni szoktam, de iszonyatosan félek főleg a nagyobb kutyáktól, hogy egyszer pont a kiabálásom miatt támadnak ránk.
Igen, valójában a legjobb lenne a gyökerénél kezelni a problémát. Nekem is kisgyerekem van, 1 éves, és nagyon szeretünk sétálgatni a környékünkön, de sajnos nem tudtunk egy ideig.. rengeteg volt a mi környékünkön is a kóbor kutya.
Egyszer elballagtunk az önkormányzathoz, szóltunk, hogy rengeteg a kóbor kutya, és nem bírunk velük. Kisgyerekem van, zavar, hogyha támadóan közelednek felém, míg én kiabálok, és a babakocsit védem. Egy hét múlva kijöttek, elvittek 2 kutyát, később bejelentették, hogy gazdihoz adták őket, minden rendben van velük. Aztán megint elszökött több kutya, megint tele voltunk. Ekkor már hiába szóltam, nem jöttek ki, többször szóltam, akkor sem. Megvette a férjem a Dazer kutyariasztó terméket, és azóta teljesen nyugodtan sétálok a kislányommal. Ha meglátjuk a kutyákat, akkor megnyomjuk, és elszaladnak, vissza se jönnek. Mindennap megvannak a kutyák, láthatólag se halláskárosodásuk, semmi bajuk nincsen, csak egy kellemetlen hang ez számukra. Nekünk nagyon jó tapasztalatunk van a kutyariasztóval szemben :) Csak ajánlani tudom.
Magam is nagy állatbarát vagyok, de már ezt én sem bírtam. Nagyon szeretem ezt a kutyariasztót, mert humánus módszer, olyat nem használnék, amivel árthatok a kutyáknak, hisz nagyon védem és szeretem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!