Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek jó ötlet?

Szerintetek jó ötlet?

Figyelt kérdés
Imádom a kutyámat és most jutott eszembe hogy mi lenne ha csinálnék egy(a kutyámat Lucának hívják):Luca emlékek dobozt amiben a róla készült fotók és a kis tejfogacskája és a régi kis nyakörve meg ilyesmik vannak.Csak a kutyám már lassacskán 2 éves.mi a véleményetek?(kérem a bunkó válaszolókat ,hogy kíméljenek):)
2011. jan. 8. 12:49
 1/8 anonim ***** válasza:

szerintem aranyos ötlet :) Én is elraktam a kutyáim nyakörveit és fogait (már amit megtaláltam). :)

Szerintem ebben semmi rossz nincs!

Ja.. és a fényképeikkel van tele a szobám fala. :)

23/N

2011. jan. 8. 12:51
 2/8 anonim ***** válasza:

szerintem jó ötlet :D mert majd később vissza lehet emlékezni :) meg menjetek el kirándulni erdőbe és ott is fotózd :) meg írj róla fogalmazást stb ...

amúgy milyen fajta?

tudsz róla képet mutatni??:)

2011. jan. 8. 12:52
 3/8 A kérdező kommentje:

Törpeschnauzer és tacskó keverék

lány

Neve:Luca

nagyon okos!!!

És sajna képet nem tudok most küldeni:((elromlott a fényképezőgépem:()

2011. jan. 8. 13:01
 4/8 A kérdező kommentje:
oké akkor bele vágok(ez egy kis kutatást is igényel mivel nem tudom hol van a régi nyakörve....fogak pláne....képeket tudok szerezni!)
2011. jan. 8. 13:02
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!!!:);)
2011. jan. 8. 13:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Biztos fog majd neki örülni. Istenem! De nagy az állatkerted!
2011. jan. 8. 16:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem jó ötlet. Felesleges időpocsékolás, egy jó idő után mikor meghal úgyis elfelejted, illetve csak az emlékeidben fog tovább élni. De persze ha sok szabad időd van és unatkozol akkor csináld
2011. jan. 8. 18:39
 8/8 rucijja ***** válasza:
Szerintem jó ötlet!Az első kutyám még kislány koromban volt.Egy dobozba mindent megőriztem róla.Még naplót is írtam arról merre kirándultunk ,meg ilyenek.Nagyon sok év elteltével meg találtam a padláson.Nagyon megható volt elolvasni:) A második kutyámnak elraktam a képeit, telejsítményfüzetét, vizsga és versenyeredményeiről a dokumentumokat.Éles bevetésekről ,bemutatókról képeket, kiállítási szalagját.Most a harmadik kutyám van és róla is megőrzök majd mindent.Nagyon büszke vagyok rájuk, és jó érzés elővenni azt a labdát amivel az előző kutyámat készítettem fel egy versenyre, vizsgára.Lehet szentimentális vagyok, de még a kölyökkori póráza is megvan az első kutyának.A többinél is ezt használtam kiskorukba, már hagyomány nálam.:)Hajrá!!!!
2011. jan. 8. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!