Szerintetek egy olyan kutya, akinek nem volt "gyerekszobája", játszana a Konggal?
Figyelt kérdés
Nem igazán ismeri szegény a játékokat, nem tudja, mit kezdjen egy labdával pl. Bár már kezd javulni a helyzet, már rágcsálja néha a csomózott kötelét meg a plüsseit is piszkálja néha. Ebbe a Kongba meg lehet tölteni mindenféle finomat, azért gondoltam, hogy ezzel le is foglalná magát, és talán a játékokat is megszeretné.2011. jan. 7. 19:51
1/3 anonim 

válasza:

Szerintem biztosan nála is beválik. Mi az egyik menhelyről hozott kutyánknál vetettük be a KONG-ot, nagyon szerette és megszerette a játékokat, azóta pl labdázni is lehet vele szépen :)
2/3 anonim 

válasza:

Tuti! Nem csak játék, hanem jutalom is. Játszani jó, a jutalom jó, a játékért jutalom jár, ettől csak beindul valami nála :D
3/3 A kérdező kommentje:
Ok, köszi a válaszokat, ment a zöld kezecske. :) Akkor szerintem veszek neki, most úgyis akciós. :)
2011. jan. 8. 01:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!