Hazafele jövet majdnem megharapott egy kutya. Mit lehet ellene tenni?
már napok óta várakozik az a dög a kapujukba a cigányoknak, és ma rám támadt... ha nem fordulok meg csak tovább sétálok akkor még meg is haraphatott volna és ki is szakadhatott volna a farmerom is
belehet jelenteni hogy vigyék innen ezt a dögöt a sinterek? vagy a rendőrségnek szóljak? az a helyzet hogy a telefonomról a pénzt nem akarom lebaaszni de időmilliomos vagyok, kinek szóljak?
én a cigányokra haragszok, igazad van félre lett nevelve
de most már nincs mit csinálni
ez kb olyan, mint ha egy börtöntöltelékre azt mondanánk és jogosan, hogy félre lett nevelve, az apja molesztálta stb. azért lett ilyen
de ha meg is harapna akkor se lehetne szerintem semmit se csinálni, a cigányok rögtön letagadnák, hogy az övék a kutya, hiába védi a portát mint egy őrült
csak ismételni tudom magam: JEGYZŐ!
de fel lehet hívni ilyenkor a 112-t is, kicsit dramatizálsz még az eseten, és el fogják mondani mit kell tenned (csak ha nem haraptak meg, akkor ne mondd azt, hogy igen, mert mint írtam akkor végigoltatnak - és fordítva, harapásnál MINDIG orvoshoz kell menni!!!)
a legbiztosabb, ha (biztonságos távolból) levideózod a kint őgyelgő kutyáikat, akkor még bizonyítékod is lesz. illetve ha bárki mást is megkergettek már a kutyák, akkor ő is szóljon a jegyzőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!