Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ma megmorgott a kutyám?

Ma megmorgott a kutyám?

Figyelt kérdés
Épp neteztem, amikor a lábamnál alvó kutyám, egyszercsak elkezdett morogni. Arra tippeltem, hogy csak álmodott. Beszéltem pár percig hozzá, de nem hagyta abba. Mondtam hogy menjen ki, kiment de morgott tovább. Mi történhetett??
2011. jan. 4. 22:02
 1/10 anonim ***** válasza:
21%
Éhes, te meg friss hús vagy, vágd le a combod, és add oda szegénynek, ne éheztesd!! :)
2011. jan. 4. 22:04
 2/10 zsuzsabazsa ***** válasza:
13%
Lövésem sincs.
2011. jan. 4. 22:05
 3/10 anonim ***** válasza:
nem hiszem, hogy hozzád lenne köze :)
2011. jan. 4. 22:07
 4/10 A kérdező kommentje:
remélem nem, csak fura volt, hogy miután még nyugtatgattam, utána is morgott... :S
2011. jan. 4. 22:13
 5/10 anonim ***** válasza:
szerintem nem te vagy az oka...ha halgatott rad amikor kikulted :) egyszeruen valami nem tetszett neki :)
2011. jan. 4. 22:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Csak majd legközelebb semmi esetre se nyugtatgasd, hanem zökkentsd ki valami élénk, figyelemfelkeltő dologgal ebből az állapotából, mint pl. játék, vagy magadhoz hívás vidáman, lelkesen, vagy kérj tőle valamit (parancsszó, trükk), mert akkor fogod kideríteni, hogy veled van-e baja, ha csak kitessékeled, akkor nem lesz lehetőséged rá, ha nyugtatgatod, akkor akár olyat is kihozhatsz (rosszat) a személyiségéből, ami nem is volt addig jellemző rá.
2011. jan. 5. 01:37
 7/10 anonim ***** válasza:

a következő ilyen esetben, csípjél bele a farába.

de ne nézz rá-ne szólj hozzá.

egyszerüen jelzd a csípéssel, hogy túl messzire ment !!

2011. jan. 5. 09:45
 8/10 anonim ***** válasza:
SOHA ne simogasd ha morog!!! Evvel megdicsérted a morgásért! A legnagyobb butaság volt, amit tehettél! Ilyenkor határozottan szólj rá és figyeld a viselkedését. Ha rád néz vagy feléd sandít miközben morog, akkor RÁD morog. Ebben az esetben érdemes lenne felkeresni egy kutyaiskolát, mert komoly bajok vannak...
2011. jan. 5. 12:16
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Nem értem hozzá mikor morgott, de nem is nézett rám, csak maga elé meredt. Még akkor se nézett rám mikor kiküldtem. Mégegyszer köszi!
2011. jan. 5. 17:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Akkor nem hinném, hogy rád. Most már csak arra figyelj, hogy nehogy átirányítsa rád, akármi miatt is morgott.
2011. jan. 6. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!