Külföldre költözünk és van egy buta problémánk?
Figyelt kérdés
Befogadtam egy kutyát, a neve Cica, már ez volt a neve, nem akartam tőle elvenni, de külföldre költözöm vele ahol a "C" nem létezik, és elég kellemetlen hogy ha az ottani ismerőseim, barátaim, rokonok, nem tudják kimondani a kutya nevét. Arra gondoltam hogy kitalálok neki valami hasonlót, csak nem tudom hogy a magánhangzók, a-i az erősebb vagy a c . Mert ha a-i akkor nina, tina, kira, mira, lila, dina, de ha a c az nehezebb, esetleg sz, z, tz, dz, s, cs? zizi, sisa, csicsi, sziszi?
Szerintetek?
2011. jan. 4. 10:06
11/11 anonim válasza:
Szerintem nevezd át Pussycat-nek, amennyiben angol nyelvterületre mész, vagyis fordítsd le a nevét az ország nyelvére. Legalább majd mosolyognak a szomszédok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!