Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Labradoodle fajta kutyusa van...

Labradoodle fajta kutyusa van valakinek? Hol tudok ilyet venni?

Figyelt kérdés
akinek van,kerem irjon rola! Viselkedes, apolas, mozgasigeny,mindent legyszi! Es hol tudok venni? Mennyibe kerul?
2011. jan. 2. 20:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Attól hogy az uszkár szőre hipoallergén attól még a keverék kölykének lehet nem hipoallergén szőre. Mivan ha a labrador szőrét örökli, ami ugye ugy hullik mint az örült? (mert ugye genetika, alapdolog .. egyik kiskutya ezt örököl az apjától, a másik meg másik tulajdonságot az anyjától - ez soha nem lesz homogén)

Mivel nem egységes fajta, hanem keverék egyik kiskutya ilyen a másik meg teljesen nem olyan ... vegyél uszkárt, az teljesen biztos hogy hipoallergén lesz.

(Egyébként meg az amerikamajmolástól feláll a hajam .. keveréket akarsz ne vegyél, hanem vigyál haza a menhelyről - ingyen.)

2011. jan. 3. 08:38
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Hipoallergén kutya igazából nincsen. Mindegyik allergizál, de minél kevésbé hullik a szőre, annál kevésbé zavaró az allergiásnak. Jellemzően a göndör szőrű kutyáknak hullik a legkevésbé a szőrük, így őket bírják legjobban az allergiások.

Egy labrador és egy uszkár keverékénél előre kiszámíthatatlan, hogy hullámos lesz, vagy göndör, tehát eleve zsákbamacska ilyen szempontból.

2011. jan. 3. 09:25
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem kutya szőre allergizál, hanem egy fehérje. A szőr csak a közvetítő közeg. Van olyan fajta aminek úgy hullik a szőre, hogy tavasszal paplant lehetne vele tölteni, mégsem allergizál.
2011. jan. 3. 10:15
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

mielőtt rengeteg pénzt dobnál ki egy keverék kutyáért nézd meg a videót :'( [link] én ezen ledöbbentem és megfogadtam h mindig menhely vagy sintértelepről hozok kutyit :)egy menhelyről hozott kutyusom van lehet lesz egy másik is az illatos útról

nem ítélem el azokat akik TENYÉSZTŐTŐL tk-es szűrt kiskutyát hoznak ha nekik olyan kell :) de azon felkapom a vizet ha szaporítótól vesznek kitudja milyen kutyát pénzért kb te uaz az eset lennél minek vennél keveréket van ezer a menhelyeken :)

2011. jan. 3. 19:14
 15/19 anonim válasza:
Még ha nem találtad meg a kutyádat, kérlek jelezz vissza nekem! Elképzelhető, hogy tudok segíteni, ha valóban ilyen kutyusra van szükséged!
2011. jan. 31. 17:03
 16/19 anonim ***** válasza:
Kicsit sokat kérnek érte, fajtatiszta labrador és uszkár sem megy el ennyiért itthoni piacon, de próbálkozni lehet, ez az ár 1/2-re fog elesni 6 hónappal születésük után.
2011. febr. 9. 21:54
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Huh, jól megkérik az árát... de fogadjunk, hogy lesz olyan szerencsétlen, aki kiad ennyit egy keverékért...
2011. febr. 9. 22:17
 18/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Pont most találtam ezt:

[link]

Itt vannak eladó kölykök. Én csak most hallottam róluk, ezért néztem utána.

2012. márc. 10. 21:03
 19/19 anonim ***** válasza:

Sztem kifejezetten bájosak ezek a keverékek. Nem véletlen, hogy divatba jöttek. A 2 fajta jó tulajdonságait próbálják egyesíteni. Persze nem lehet tudni soha, melyik fajtából, mit és milyen arányban örökölnek. :) Én is néztem egy időben, hogy ilyen keveréket szívesen elfogadnék. :)

[link]

2014. aug. 21. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!