Labradoodle fajta kutyusa van valakinek? Hol tudok ilyet venni?
Miért, ez melyik két kutya kereszteződése? :)
Poodle és a labrador?
nem divat kutya,hanem antiallergen , es nem barmilyen keverek,hanem labrador es poodle. Plusz vannak tenyesztok,mert kelento ez a fajta az allergiasok miatt, csak magyarorszagon nem talalok tenyesztot.. Az elsonek koszonom a linket:)
masodik: nem hasznos valaszokat minek irni,azt nem tudom..
Leírtam, Magyarországon miért nem fogsz tenyésztőt találni. Nem kötelező elhinni. Külföldről kell hozatnod, vagy egy labrador vagy óriásuszkár tenyésztőt rábeszélned, hátha meglátja benne az üzleti lehetőséget.
Sok németországi hirdetés van, 500 euró körül kezdődik, a határ a csillagos ég. Itt is érdemes törzskönyves, szűrt szülőktől venni a kutyát, ezek drágábbak.
Platypus:
Tenyésztőt ilyesmire nem fog rábeszélni, csak szaporítót. Azok megláthatják benne az üzletet. A tenyésztőnek a fajta fontos.
Remélem amerikában is hamar kimennek a divatból az ilyen keverések és a celebecskék, akik most ilyennel villognak, majd a menhelyről hoznak kutyákat. Akkor nálunk is pangani fognak néhány hónapig a menhelyek.
Én azt is jól pofánvágnám, aki egyáltalán kitalálta ezt a baromságot, de nem különbek azok sem akik életben tartják ezt a divatot! Minek kell keverékeket gyártani ezerszám?
Amúgy nem antiallergén, legfeljebb hipoallergén. De ilyenből van még jónéhány igazi fajta 6-tól 60 kilóig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!