Mindenkinek rendben vannak a kutyái? Vigyáztatok rájuk?
Nálunk is minden rendben.
6 körül mikor elkezdtek durrogtatni kimentem hozzá az udvarra, láthatóan félt, de nem hisztizett (ajtó kaparászás és társai). Mivel nem foglalkoztam azzal, hogy reszket, mint a nyárfalevél fogta magát és lehasalt mögöttem. Tettem egy-egy nyugodt sétát az udvaron, hogy lássa nincs gáz, nincs mitől félni. Majd megint egy helyben megállva nézelődtem, ekkor ismét lefeküdt mögöttem. Miután pedig magára hagytam, elvonult a házába.
Az este folyamán ezt még 3x eljátszottam vele, majd éjfél előtt 5 perccel beengedtem a házba. Szépen lefeküdt a lépcső alá és nyugodtan szundított. 1 óra körül már egész lecsendesedett a környék, akkor engedtük ki.
Igen, az elején eléggé meg volt riadva, de aztán bevackoltunk a kanapéra, és utána már nem volt baj:)
De sajnos nagyon sok kutya futott világgá, telis tele vannak a fórumok elveszett és talált kutya hirdetésekkel:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!