Igen, szerencsére minden oké. Mikor elkezdtek petárdázni kimentünk hozzájuk és nyugtatgattuk őket, és látták, hogy mi nyugodtak vagyunk és végül ők is megnyugodtak. Az elején annyira féltek szegények,hogy rendesen remegtek...
A te kutyád/kutyáid hogy vannak?
2011. jan. 1. 15:43
3/15 anonim válasza:
Nálunk is bent voltak.Remélem mások is vigyáztak a kutyáikra:)
2011. jan. 1. 15:44
4/15 anonim válasza:
Az én kutyám rendbe van, nem félt. Izgultam, mert ez volt az első szilvesztere, de jól viselte, még érdekelte is honnan jön a hang.
2011. jan. 1. 15:46
5/15 anonim válasza:
Nálunk is minden oké,habár olyan sok petárdázás nem volt. Kora este az első pukkanásokkor kimentem,a kutyám úgy aludta házában,hogy azt se hallotta meg,hogy odamentem hozzá=) 9körül idejött a bejárati ajtó elé aludni, néha ránéztem azért,de csak szunyókált a cicákkal=)Eddig se félt egyszer sem az ilyesmiktől,most sem.Nem egy szívbajos kutya.
2011. jan. 1. 15:47
6/15 anonim válasza:
Nálunk is rendben van mind a kettő, az egyik kint nézegette a pasimmal a tüzijátékot tök nyugodtan :) Ő egy 9 hónapos berni pásztor szuka.
A másik pedig egy 3 éves beagle kan ő pedig velem volt bent a lakásban. Ő végigaludta az egész szilvesztert, csak éjfélkor kelt fel egy picit :)
2011. jan. 1. 15:51
7/15 A kérdező kommentje:
Az enyém is rendben van, voltunk bulizni, ő is jött természetesen :) Rendes volt a házigazda az előszobába beengedte. Apukám is hozta a kutyáját, így nem volt egyedül :)
Az elején félt, mikor mindenki kiment (gyújtottunk egy kis tüzet, így köszöntöttük az újévet), ebek bennmaradtak, ekkor volt az én kutyám részéről a nagy ugatás :)) Aztán mikor bementünk, megnyugodott.
2011. jan. 1. 15:51
8/15 anonim válasza:
Jaj, az enyémek nagyon féltek, de bezártuk őket a ketrecükbe,hogy ne tudjanak elszökni. Annyira sajnálnam őket, de inkább legyenek bezárva egy éjszakára, minthogy elszökjenek. Aztán többször kimentünk még nyugtatgatni őket.
2011. jan. 1. 15:57
9/15 anonim válasza:
Az enyém egy idős óriástestű, ő nagyon fél ilyenkor mindig. Évek óta nem is megyek sehová ilyenkor, inkább itthon maradok vele. Bulizni meg tudok máskor is, akármikor :-) De egész évben ő vigyáz rá, ezt az egy estét simán eltöltöm vele azért, hogy ne féljen. Természetesen bent a házban.
2011. jan. 1. 16:05
10/15 anonim válasza:
Persze! Mi amúgy is együtt vagyunk velük a házban, amikor itthon vagyunk, így evidens, hogy szilveszterkor is. Hisz többek között őmiattuk nem is megyünk sehová sem olyankor. (2 spániel)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!