Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A szuleim nem hagyjak hogy...

A szuleim nem hagyjak hogy kutyat tartsak. De nagyon szeretnek, hogy gyozhetnem meg?

Figyelt kérdés
Tombhazban lakunk...
2010. dec. 31. 18:03
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Ugy lesz! :)
2011. jan. 1. 15:34
 22/28 anonim ***** válasza:
Velem is ez van, 13 éves vagyok és nagyon nagyon szeretem a kutyákat. De én sem tarthatok, mert mi is kert nélküli házban lakunk, és az anyukám allergiás is a szőrére. Egész nap kutyás könyveket olvasok, és vendégségben szokott lenni kutyus. Egész nap velük foglalkozok. Ki lehet birni, de nem könnyű. Majd felnőtt korodban..)
2011. jan. 1. 19:26
 23/28 A kérdező kommentje:
:(( En 12 vagyok de anyumeknal nincs is semmi olyan rendes erve hogy valaki allergias vagy valami szoval...:( x(
2011. jan. 1. 21:25
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Biztos vagy benne, hogy felkészültél a kutyára? Mert nem csak addig kell foglalkozni vele míg kölyök, hanem legalább 10-15 évig és nem lehet kifogás a hideg, az eső, a sok tanulnivaló, minden nap 3-4 alkalommal le kell vinni.

Ha a szüleidnek nincs komolyabb érvük, hogy miért ne lehetne, akkor van rá esély, hogy meg tudod őket győzni. Lássák rajtad, hogy igyekszel, mindent megtennél annak érdekében, hogy megkaphasd a kutyát. Menj el menhelyre önkénteskedni, tanulj jól és segíts be a házimunkába. Szülinapra, névnapra, karácsonyra kérj mindig kutyát. Addig olvass el sok könyvet a kutya tartásáról, neveléséről. Mutasd meg, hogy nagyon komolyan gondolod a kutyázást! Viszont ha ennyire nem fontos neked, akkor inkább hagyd. Se neked, se a kutyának nem lesz jó, ha később csak egy nyűg lesz a család nyakán.

2011. jan. 9. 00:34
 25/28 anonim ***** válasza:
Tömbházba Lehet tartani kutyát. Nekünk is van! Én ajánlom a keverékeket,nagyon okosak :). Mért nem engedik? Ha azért mert ugatna, akkor a tacskó-keveréket ajánlom,nekünk pl.olyan van:)
2011. jan. 9. 11:07
 26/28 anonim válasza:
Szia Én is tömbházba lakok igaz nem a szüleimmel de aeddig otthon laktam addig sem szerették volna a szüleim odavittem a kutyát és annyira megszerették hogy amikor elköltöztem akkor oda sem akarták adni persze muszály volt mert az enyém sok sikert kitartást és ha tömb ház ha nem akkor is a kutyának ember melett a helye amugy ha időben és sokszotr leviszed akkor semmi baj nincs vele
2011. jan. 9. 13:17
 27/28 anonim ***** válasza:
Én is szeretnék kutyát épp ezért jelentkezek a menhelyre önkéntesnek és egy fél éve múlva rájön majd mennyire felelős gazdi lennék és már van is egy kiszemeltem kit fogadnék örökbe. Bocs az OFF-ért!
2011. jan. 9. 17:27
 28/28 anonim ***** válasza:

Nézegesd az állatmenhely honlapját(allatok.info)

Ott a keresésnél írd be milyen kutya lenne az ideális,vagy csak egyszerűen keresgélj...Ha találtál egy olyat,amiről úgy gondolod,hogy jó lenne ha ő a tiéd lenne,először is nézd meg a fajtáját..És tudj meg mindent arról a kutyafajtáról.Utána mutasd meg a szüleidnek a kiskutyust..És mondj pozitív dolgokat arról a kutyafajtáról nekik... Nálam bevált :)

2011. jan. 12. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!