Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Visszavigyem a kórházba a...

Visszavigyem a kórházba a sebe miatt?

Figyelt kérdés

Tegnap műtötték a kiskutyám sérvét. Nem viselte meg, pár óra múlva ugyanúgy viselkedett, mint máskor. Viszont a plédjéből kijöttek a bolyhok és beterítették az egész hasát, mert ragadt a fertőtlenítőtől, meg a sebébe is beletapadt. Kiszedegettük és raktam alá másik ruhát, de most láttam, hogy megint van valami a sebben, kicsit vérzik is. Nem tudom mi ragadhatott megint bele, mert direkt olyan ruhát kapott a kosarába, ami nem málik szét. Már nem engedi kipiszkálni, gondolom fáj szegénynek. Gallérja nincs, meg nem is azzal van a gond, mert nem nyúl a hasához, viszont folyton megy, lépcsőzik, nem bírom megállítani.:S Van kutyaajtónk a lépcső előtt, de azon átbújik, eltorlaszoltuk mással, akkor meg vonyított, mind a szamár. Jobb híján én cipelem, de nem tudom mindig elkapni, hogy ne lépcsőzzön, gondolom ez se tesz jót neki.

Érdemes várni egy kicsit, hátha "kifordul" a sebből az a kosz, vagy valószínűbb, hogy belenő? Egyébként 9 hetes a kiskutya.

2010. dec. 30. 16:33
 1/1 kyruring válasza:
Hát szerintem nem ártana. Mert hát ha már egy csomó minden ráragadt már csak azért is be kellene vinni, hogy ők azt leszedjék róla. Akkor már meg is nézik, hogy rendesen gyúgyul-e vagy nem.
2010. dec. 30. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!