Visszavigyem a kórházba a sebe miatt?
Tegnap műtötték a kiskutyám sérvét. Nem viselte meg, pár óra múlva ugyanúgy viselkedett, mint máskor. Viszont a plédjéből kijöttek a bolyhok és beterítették az egész hasát, mert ragadt a fertőtlenítőtől, meg a sebébe is beletapadt. Kiszedegettük és raktam alá másik ruhát, de most láttam, hogy megint van valami a sebben, kicsit vérzik is. Nem tudom mi ragadhatott megint bele, mert direkt olyan ruhát kapott a kosarába, ami nem málik szét. Már nem engedi kipiszkálni, gondolom fáj szegénynek. Gallérja nincs, meg nem is azzal van a gond, mert nem nyúl a hasához, viszont folyton megy, lépcsőzik, nem bírom megállítani.:S Van kutyaajtónk a lépcső előtt, de azon átbújik, eltorlaszoltuk mással, akkor meg vonyított, mind a szamár. Jobb híján én cipelem, de nem tudom mindig elkapni, hogy ne lépcsőzzön, gondolom ez se tesz jót neki.
Érdemes várni egy kicsit, hátha "kifordul" a sebből az a kosz, vagy valószínűbb, hogy belenő? Egyébként 9 hetes a kiskutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!