Yorki kutyust csak házban lehet tartani? Félni fogok tőle?
Kérj Anyukádtól inkább plüsskutyát.
Nem kell mindenkinek kutyát tartani.
Én pl. irtózom a kígyóktól, sosem vennék magamnak egy boát a szoba sarkába.
Ha félsz a kutyáktól, ne tarts kutyát. Ha nem szocializálod a kutyádat, vagyis nem találkozik kölyökkorában minél több kutyával, akkor egy ideggyenge és boldogtalan kutya lesz belőle, viszont ha félsz a kutyáktól, gondolom nem nagyon akarsz más kutyákkal találkozgatni, tehát ez így eleve kudarcra van ítélve.
Nem lenne jó neked sem meg a kutyának sem.
A yorkshiret a szőre minőségéből adódóan nem lehet kint tartani.
Nekem is yorkim van, és ő még viszonylag jól is bírja a hideget, de ma másfél órás séta után már nagyon vacogott.
Nem tudom, hogy egy yorki kibírna e ilyen hidegben akárcsak 1 éjszakát is kint.
Ja, és ha félsz a kutyáktól, akkor ne terrierben gondolkozz, mert a terrierek....terrierek:)
Ezt csak az tudja, akinek volt/van ilyen fajtájú kutyája.
Ők jelzőkutyák, ugatnak, és elég vehemens vérmérsékletűek.
Már bocs, de a yorkshire terriert javaslom Neked a legkevésbé. Tudom, hogy nagyon bájos kinézetűek, de ez ne tévesszen meg.
Ha barátkozni akarsz kutyákkal, akkor menj el egy menhelyre, mond el, hogy most ismerkedsz ezzel a fajjal:)
Nekem nagyon erős kutyafóbiám volt, de közben imádtam a kutyákat csak féltem, hogy megtámad.
Lett egy kutyám aki mellett elmúlt a fóbiám,mert megismerhettem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!