Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Angol bulldog kutyust lehet...

Angol bulldog kutyust lehet együtt tartani más kutyával?

Figyelt kérdés
Sziasztok angolbuldogosok tapasztalataira lennék kíváncsi! Fajatamnetőktől szeretnék befogadni egy angol buldogot! Nekem már van egy japán chin kutyosom nem tudom hogy a bulldog hogy viselné őt! Van aki tart másfajta kutyust a bulldog mellett? Milyen extra igényei vannak? Hogy birja ha egyedül van? Heti 3nap kb 8 órát de ebédszünetben természetesen hazajönnék hozzá!
2010. febr. 27. 17:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
szia, nekünk amerikai bulldoggal van együtt, nagyon ragaszkodik a gazdijához, de azért természetesen egyedül lehet hagyni őket.
2010. febr. 27. 17:51
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
szia! az angol bulldog nagyon jó természetű kutya, csak vigyázz a picire, nehogy ráüljön:))))) fajtamentők gondolom el fogják mondani, hogy mennyire problémás a kutya, akit örökbe fogadsz, megfér e más állatok mellett,... általában nem okoz nekik semmilyen problémát, inkább a kiskutyák szoktak tartani tőlük, mert furcsán veszik a levegőt:))) végig fogja aludni, amúgy igazán nem sok idő amit egyedül fog tölteni:) nem szeretik a meleget, nyáron vigyázz rá nagyon, lehetőleg csak reggel meg estefele sétáltassd! gyomruk kényesebb nekik, jó minőségű táp, bőrredők tisztántartása.... más nem jut eszembe...
2010. febr. 27. 18:01
 3/13 A kérdező kommentje:
Szia köszi a választ!:) A japán chinnek a légzése is elég hangos és az ő gyomra is érzékeny! Ő is nyomot orrú tehát szerintem ebben hasonlitanak csak a mérete kb az egy tizede:):)
2010. febr. 27. 18:04
 4/13 anonim ***** válasza:

off: tudsz képet mutatni a kutyiról akit örökbe fogadsz?

szerintem jól meglesznek!

2010. febr. 27. 18:06
 5/13 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

itt egy két hasznos link:)

2010. febr. 27. 18:12
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet. :)
2010. febr. 27. 18:15
 7/13 A kérdező kommentje:

Szia! Köszi a linkeket!

Sajnos nincs még képem a kiskutyáról!:):)

2010. febr. 27. 18:44
 8/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk 2 angol bulldogunk és egy staffink van.A két bulldog együtt van (1 lány 1 fiú) nagyon jól elvannak,semmi balhé nincs köztük soha.A staffit viszont csak a lány bulldoggal tudom összeengedni ők imádják egymást ,a 2 kant nem kockáztatom meg,hozzáteszem nem a bulldog miatt...

2010. febr. 27. 23:29
 9/13 A kérdező kommentje:
Szia! Nálunk mind a kettő lány kuytus lesz! Van aki lakásban tartja a bulldogot?
2010. febr. 28. 09:15
 10/13 anonim ***** válasza:
természetesen.. nem is jó nekik ridegtartásban.
2010. febr. 28. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!