Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Angol bulldog kutyust lehet...

Angol bulldog kutyust lehet együtt tartani más kutyával?

Figyelt kérdés
Sziasztok angolbuldogosok tapasztalataira lennék kíváncsi! Fajatamnetőktől szeretnék befogadni egy angol buldogot! Nekem már van egy japán chin kutyosom nem tudom hogy a bulldog hogy viselné őt! Van aki tart másfajta kutyust a bulldog mellett? Milyen extra igényei vannak? Hogy birja ha egyedül van? Heti 3nap kb 8 órát de ebédszünetben természetesen hazajönnék hozzá!
2010. febr. 27. 17:35
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Én isi gy gondoltam:) Csak van pár ismerősőm akik kint tartják mert hogy túl nagy szoba kutyának!
2010. febr. 28. 13:01
 12/13 anonim ***** válasza:
Együtt lehet. Nekem van egy Angol bulldogom meg egy Dobermanom. Nincs velük semmi baj.
2010. jún. 22. 18:21
 13/13 anonim ***** válasza:
az én bulldogom egy német doggal van együtt. és hatalmas barátok. mind a kettö olyan bamba. de édesen játszanak együtt
2010. júl. 12. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!