Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez a Yorkiknál milyen méretet...

Ez a Yorkiknál milyen méretet jelent?

Figyelt kérdés

Lessz Yorki kiskutyám, így nézegetek különböző keneleket. Hátha találok köztük egy színpatikust, ahol a kiskutyákat is jól neveli. Azon kívűl nem holmi szaporításról van szó.

Na mindegy írom a lényeget.

Nem tudom mit jelent az, hogy Toy méret.

Aki tudja az légyszíves írja le.

Köszönöm előre is!!! :)

2010. dec. 29. 20:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
az hogy kicsi, szüleit nem írták h kg-osak?
2010. dec. 29. 20:05
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Yorkshire terriereknél nem létezik Toy méret. Csak standard, avagy normál méret van.

Egyébként a Toy szószerint azt jelenti, játék,ajándék. A "mini" méretet jelenti, mondjuk az uszkároknál, meg egyéb fajtáknál.

2010. dec. 29. 20:06
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
toy = azt jelenti, hogy egy beltenyészetes, idegbeteg, beteges, a standardtól nagyon eltérő, szaporítótól származó, beteges kis vakarcs
2010. dec. 29. 20:13
 4/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nem írták!!! :(
2010. dec. 29. 20:13
 5/15 A kérdező kommentje:
Aki most azt írta, h idegbeteg kis vakarcs, azért írta, mert oda írtam h kenel? vagyis kb. a kenel=tenyésztő?
2010. dec. 29. 20:20
 6/15 anonim ***** válasza:
az nem tenyésztő, aki toy yorkiként hirdet egy yorkshire terriert...melyik kennel? ára?
2010. dec. 29. 20:24
 7/15 anonim ***** válasza:
Sajnos attól, hogy valakinek van kennelneve meg honlapja, még lehet sz*r tenyésztő/szaporító. A yorkshire terriernek egy mérete van, nincs mini vagy toy. Ha valakinél ilyet látsz, attól ne vegyél kiskutyát.
2010. dec. 29. 20:24
 8/15 anonim ***** válasza:

én most vettem első vagyok az enyémre mini volt hirdetve de abszolút normál méretű lesz 2,5kg szintem most 800g 8hetes...tkes...

de tényleg egy csomó kenneles tenyésztő weboldallal árul minit ...nekem 80ért akarta adni a kutyit..hibásat 50ért...

2010. dec. 29. 20:30
 9/15 A kérdező kommentje:
Azt jiszem, hogy nem tenyésztőtöl veszek.
2010. dec. 29. 20:32
 10/15 anonim ***** válasza:
vigyél magaddal hozzáértő személy akinek már van v többet tud a fajtáról...és szülőket nézd meg ha apa nincs anyukát mindenképp ha nem mutatják hagyd ott őket plussz tk-et is kérj...ha már szaporító akkor legalább tks szülők legyenek....
2010. dec. 29. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!