Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Méhgyulladás Amerikai Stafford...

Méhgyulladás Amerikai Staffordshire terrier! (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú? )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A véleményetekre lennék kíváncsi!

Van egy Amstaff 8 éves szukám ás idén 3-szor volt méh gyulladása a doki az ivartalanítást ajánlotta az első után is de én nem mertem bevállalni!Akkor sikerült meg gyógyulnia de mindig vissza jött neki a 3.után azt mondta az orvos hogy ha legközelebb megint beteg lesz ivartalanítani kell!Már megint vissza jött!

Még csak holnap délelőtt viszem dokihoz!

Az oka annak hogy nem szeretném ivartalanítani az hogy 1.öreg 2.kicsit elvan hízva és így nagyon féltem!Szerintetek?

2010. dec. 29. 12:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem a 8 éves pittem volt ebben a helyzetben sajnos ő elsőre elpusztult a mert túl sok genny szívódott fel a szervezetébe és így sajnos a műtétet sem élte túl...addig vidd a dokihoz amíg még lehet és műttesd meg....
2010. dec. 29. 16:04
 12/13 anonim ***** válasza:
ne várj tovább az ivartalanítással-hatalmas szerencse vagy isteni Kegy, hogy a kutyád még egyáltalán életben van!!!!
2010. dec. 29. 21:14
 13/13 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező,lehet érdeklődni,végül hogy döntöttél,és ha volt műtét,hogy sikerült?A 13 éves nagytestű kutyámmal vannak hasonló problémáim :(
2011. márc. 23. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!