Lehet egy yorkinak pedigree tápot adni?

Lehet,ha silány minőségű,4% húshulladékot,kémiai színezéket és ízesítőt és sok gabonát tartalmazó szeméttel akarod tömni.
Egy ilyen kicsi kutyánál a minőségi táp szerintem mindenhol belefér a költségvetésbe.
Vannak speciális fajtatápok,én inkább azt adnám.

A hosszú szőrű kutyának a legnagyobb vétség.
Mi egyszer nyertünk egy zsákkal, gondoltam semmi bajuk nem lesz, ha odaadom a kutyáimnak. Tévedtem: A tibetim lerágta a teljes hátáról és az oldaláról a szőrt. És csak 3 napig kapták. A maradék landolt a kukában.

Látod,és van ezen az oldalon valaki,aki foggal-körömmel védi a Pedigree-t mondván,az Ő skót juhászai gyönyörűek tőle és sorban nyerik a kiállításokat.
Csoda,hogy itt még nem jelent meg ez az élő Pedigree-reklám :)
Mi kaptunk egyszer egy kis zacskóval a szomszédtól,én is odaadtam a bullterrieremnek azzal,hogy ennyitől nem lehet baja.Másnap már iszonyú mennyiségű kupacokat rakott,és nagyon lágy volt a széklete.Én is kidobtam azonnal.

De a többi "sarki bolti"márka sem jobb,mint pl.a Chappy vagy a Darling,egyáltalán szupermarketben,közértben kapható márkák.
Én webáruházból rendelek,ingyen ki is hozzák,itt találsz yorkie fajtatápot:
Én nagyon meg vagyok velük elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!