Milyen nevet adnátok egy yorkinak?
Figyelt kérdés
Kérlek titeket,hogy segítsetek!
Tudom sok ilyen kérdés van.
De milyen nevet adnátok egy yorkinak??Még nincs meg,de szeretném előre letudni,mert ez a legnehezebb:)Minden kutyanévnaptárt átnéztem,de nem találtam kedvemre valót:S
Ne legyen yoyo,fifi..stb. Valami ritka név kellene.Szuka kutyusnak.Köszönöm előre,bízom bennetek!:D
2011. szept. 25. 16:59
2/20 A kérdező kommentje:
Eddig a Zenda tetszik.Mit gondoltok a Zenda névről??
2011. szept. 25. 17:11
3/20 A kérdező kommentje:
Gizi??Tényleg??-.-"
2011. szept. 25. 17:12
4/20 Nevaeh válasza:
Zsebi,Dézi,Zafír,Lufi,Mia,Málna
5/20 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó!:)
2011. szept. 25. 17:24
6/20 anonim válasza:
De én különleges nevet adnék neki ha lehetne.pl.:(de ez csak az én véleményem és teljes komolysággal írom)alfonz,mozart whyskey,people Brutus Hedvig Bethoven,yoda. De az egyszerűbb nevek is tetszenek pl.: vakkancs hercegnő süti!! Örülök ha segíthettem!! :) 11/L
8/20 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy segítettél,jó nevek:)
2011. szept. 25. 17:29
9/20 anonim válasza:
Nekem volt egy hím,az Rudi volt.
10/20 anonim válasza:
Tucat,Ötmilliomodik,Tömegkutya,Divatpatkány,Zsebdög
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!