Hogy értessem meg a kutyámmal hogy nem szabad elkapni a tyúkot?
Figyelt kérdés
2010. dec. 28. 07:24
1/6 anonim válasza:
Ha rájöttél, oszd meg velem is, jó?
2/6 anonim válasza:
Bármilyen tiltásnak csak akkor van értelme, ha abban a pillanatban büntetsz, amikor rosszat csinál.Vagyis figyeld, és amikor elkapja, abban a pillanatban lódítsd nyakon egy vödör vízzel.(Imádott német juhászom csak egyszer akarta ellopni a csontot az asztalról, amikor a felmosóvizet megkapta, azóta semmit nem vesz el engedély nélkül!!)
3/6 anonim válasza:
4/6 Akiteki válasza:
Szerintem könnyebb a tyúknak elmagyarázni, hogy ne menjen a kutya közelébe.
Hülye kaja és még mozog is. Én is elkapnám, ha kutya lennék.
5/6 anonim válasza:
Mást hogy tanítottál meg neki?
Mondjuk behívást, vagy azt, hogy eresszen valamit?
Vagy semmit nem tanítasz neki, csak egy-két dolgot vársz el tőle?
Te mit értesz az ő nyelvén, ő mit tud veled megértetni?
6/6 Catz válasza:
Nalunk 5 csirke volt. En is allandoan lesben alltam ablakbol nezve, vizzel, kulccsomoval...
Ha en mentem hatra a csirkekhez oda sem mert jönni, csak hat nagyim rangsor aljan van es allandoan ott vinyogott es elkapkodta öket. De csak nala.
A vegen, amikor le lettek vagva, mert kiderült, hogy mind kakas. Egy darabot meghagytunk, az egyszer megverte, azota legjobb baratok lettek. Csak sajnos egy nyest megölte :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!