Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi baja lesz a kutyának ha...

Mi baja lesz a kutyának ha láncon van tartva?

Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 22:48
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
84%

És akkor azokat az apróságokat még senki nem említette, hogy ahhoz, hogy ne tudjun kibújni olyan szoros nyakörv kell, ami biztosan sérti a nyakát. Ha jön egy árvíz, vörösiszap, bármilyen komolyabb vihar, akármilyen természeti csapás, a láncos kutyák az elsők akikkel végez. Ha megtámadja egy nagyobb kutya valahogyan, nem tud menekülni, sem védekezni. Feltekeredhet a láncra és megfojthatja magát.

És ha az embert rossz hasonlatnak gondolod, akkor hasonlítsok mondjuk egy őzhöz, egy vaddisznóhoz, egy oroszlánhoz, egy macskához. Szerinted velük mi történik, ha láncra verik őket?

A kutya az egyetlen faj, aki maga döntött úgy, hogy az ember mellé szegül. Elég szégyen, hogy az ember odáig jutott, hogy csak láncon tudja maga mellett tartani. A kutyák pedig annyira alázatosak, és elkötelezettek az ember iránti szeretetükben, hogy még azt a gazdát is szeretik, aki láncra veri őket, aki éhezteti, aki bántja. Az ostoba ember pedig ahelyett, hogy megbecsülné ezért, inkább méginkább kihasználja, lábtörlőnek használja.

Szégyelheted magad.

2010. dec. 28. 12:46
 32/36 anonim ***** válasza:
90%

vki nagyon unatkozik.....menj gumiszobába..:D ott nem fogsz...:Dv kérdezd meg anyukád miért lettél ilyen hü..e

biztos jó téma lesz nektek...

2010. dec. 28. 13:44
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
23:42es vagyok. Engem miért pontoztatok le?? Mert akkor még meg is érteném a lepontozást, ha védeném a kérdezőt. De így?
2010. dec. 28. 13:44
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

,,egy kutya nem tud megsértődni, erre csak az ember képes, és nem lehet hasonlítani az embert a kutyával mert 2 külön dolog

"

Még hogy nem tud megsértődni? Dehogynem tud! A kutya nem egy érzéketlen fatuskó(veled ellentétben) hanem egy társas lény, akinek komoly érzelmi világa van. Legalábbis némely embernél komolyabb érzelmekre képes.

Bár a láncon tartásól nem megsértődik, hanem egyszerűen megőrül, vad és kiszámíthatatlan lesz.

2010. dec. 28. 18:23
 35/36 anonim ***** válasza:
Szerintem nincsen gond ha láncon tartja valaki a kutyáját csak figyelni kell hogy nagy tere legyen ahol tud töle mozogni, és minden nap legyen elengedve minimum 3-4 órára !!:)Sajnos a postás miatt nekünk is meg kellett kötnünk de semmi baja töle,ugyanugy szeretjük és ö is minket :)Annyi hogy éjjelre meg korán reggel nincs elengedve,nehogy véletlen megharapja a postást :D
2011. dec. 2. 16:32
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó válasz iró vagyok.Most olvastam végig hogy miket irogált ez a szerencsétlen aki a kérdező.Ennek nem való állat,el kéne venni tőle -.-
2011. dec. 2. 18:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!