Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi baja lesz a kutyának ha...

Mi baja lesz a kutyának ha láncon van tartva?

Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 22:48
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

amúgy sem érdekel ha megsértődne a kutyám, mert nincs min

ha jól tudom akkor én etetem, miért is sértődhetne meg?

amikor nem csinál semmit, szóval a semmiért cserébe eltartom!

2010. dec. 27. 22:58
 12/36 anonim ***** válasza:
93%

képzeld azért nem lehet azt írni hogy SEMMI mert igen is lesz baja tőle!!főokoskám.

Ha meg csak azt a választ fogadod el amit szeretnél akkor minek kérdezted meg?

2010. dec. 27. 22:59
 13/36 anonim ***** válasza:
3%
semmi, nyugodtan tedd csak láncra.
2010. dec. 27. 22:59
 14/36 A kérdező kommentje:
fejtsd ki bővebben, hogy mi lesz a baja utolsó előtti, ne csak dobálózz a szavakkal
2010. dec. 27. 23:01
 15/36 A kérdező kommentje:
utolsó kösz, én is így gondoltam! :)
2010. dec. 27. 23:01
 16/36 anonim ***** válasza:
88%
Az idegbeteg, mindenre és mindenkire veszélyes idegbeteg kutya "előállításának" tökéletes receptje a láncra kötés, ezt ma már minden normális ember tudja.
2010. dec. 27. 23:04
 17/36 A kérdező kommentje:

talán azért van a láncon a kutya, mert idegbeteg alapból is, nem?

és mi kárt tehet ha megvan kötve?

2010. dec. 27. 23:09
 18/36 anonim ***** válasza:
96%

Mikor kicsi voltam, kb 8 éves, volt két kuvaszunk. Egyik jól nevelt volt, úgy kaptuk, a másikat apám vette. Természetesen nem értett hozzá, nem tudta megnevelni. láncon tartotta, hiába mondták, hogy ne. Olyan szinten vad, és agresszív lett a kutya, hogy anyám, meg én csak gereblyével mertük odatolni neki a kaját. Muszáj voltam, mert néha egyedül voltam míg dolgoztak. Egyszer a kutya feküdt, adtam neki. Igen ám, de akkor a kutya csak ott feküdt a lánc mellett. Mikor jöttem elfelé, megtámadott. Kb úgy, hogy rám ugrott, hanyatt lökött, rajtam állt, és vicsorgott. Ha nem akkor ér haza anya, és látta, a munkatársa segített lerángatni rólam a kutyát. H mi lett volna, ha...hagyjuk is szerintem. De, el kellett altatni a kutyát. Apám hibája volt maximálisan, mert láncon tartotta a kutyát, ezt az állatorvos is kifejtette. Nem utálom emiatt a kuvaszokat, sőt nagyon szép kutyáknak tartom őket mielőtt valaki azt hinné. Viszont apámmal nem beszélek közel 10 éve.

Szóval...nem tesz jót ha láncon van.

2010. dec. 27. 23:16
 19/36 anonim válasza:
49%
Az idegbeteg kutyádat nyugodtan tartsd láncon,annak már SEMMI baja sem lesz;te ostoba.
2010. dec. 27. 23:20
 20/36 anonim ***** válasza:
94%
Te önállóan is ennyire h.ülye vagy, vagy csak könyvből tanultad????
2010. dec. 27. 23:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!