Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek jó név ez?

Szerintetek jó név ez?

Figyelt kérdés
egy amstaffom remélhetőleg ha lessz ceasar-nak(cézár)-nak szeretném hívni mert nagyon megtetszett ez a név és egy amstaffnak szerintem jó név is lenne de még sehol nem hallottam hogy kutyát így hívtak szerintetek jó név és ha nem milyem jó neveket tudtok még.jah és kan.
2010. dec. 27. 21:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Aranyos név, a mi utcánkban amúgy kábé nyolc ilyen nevű kutya van :) SAzért elég népszerű. De attól még jó.
2010. dec. 27. 21:32
 2/8 A kérdező kommentje:
de fura én még nem hallottam.köszi a választ.:D
2010. dec. 27. 21:32
 3/8 anonim ***** válasza:
A szomszédunknak is volt egy ilyen nevű kutyája szerintem jó név ;)
2010. dec. 27. 21:34
 4/8 anonim ***** válasza:
A Caesar tényleg gyakori, mondjuk egyik szomszédét Alexnak hívják..nagy benga,de kedves dögöcske :)
2010. dec. 27. 21:36
 5/8 anonim ***** válasza:

Tökéletes név, jól is hangzik, nekem nagyon teszik! :)

Két szótagból áll, csattanós, rövid, jó. Megfelel egy kutyának, és el tudok egy amstaffot képzelni ezzel a névvel! :)

2010. dec. 27. 21:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Az enyémet ASTOR-nak hívják:)
2010. dec. 27. 22:02
 7/8 anonim ***** válasza:
itt a 40 kutyából 50et így hívnak, szerintem tényleg csattanós, meg jó figyelemfelkeltő, de én hányok tőle személy szerint!
2010. dec. 27. 23:00
 8/8 zsuzsabazsa ***** válasza:
Volt két Német juci kanom azoknak is a Cézár nevet adtam
2010. dec. 29. 04:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!