Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van még esélye, hogy normális...

Van még esélye, hogy normális kutya legyen?

Figyelt kérdés

Van egy 1 éves németjuhász kutyánk és nem tud semmit . 10 hónapja van nálunk , az első 2 hónapban nem akartunk tanítani mert még korainak gondoltuk . Akkor még jobb volt a helyzet de most nem hallgat ránk , össze kakilja a garázst , nem mutat semmi tiszteletet felénk . A bátyám vállalta magára a nevelést . Nem volt javulás , próbálta leszoktatni a bekakilásról , megverte , szidta de semmi . Nem őrzi a házat , ugrál , mint ha nem lenne semmi a fejébe . Minden 2hónapban tűzzel ... A bátyám szerint el kell adni , de én nem akarom mert nagyon a szívemhez nőt és ha elakarnák engedni vagy ilyesmi akkor én megszöknék vele valahova . Elszeretném vinni állatorvoshoz , hogy megnézze nincs-e valami hormonális baja . Megszeretném neveleni , de nem tudom , hogy , hogy kezdjek hozzá mert nem tud rám figyelni ...

Hogy tudnám megnevelni ? Segítsetek ! Nagyon fontos :(

2010. dec. 26. 16:44
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Remélem, valamennyit segítettem.

2010. dec. 26. 18:17
 22/31 anonim ***** válasza:

[link]

nézz szét erre, és kérj segítséget ha szeretnél javulást!

2010. dec. 26. 19:15
 23/31 anonim ***** válasza:
Egyedül nem fog menni. Az egész családnak kell szinte ugyanúgy viselkednie a kutyával, az elvárásokat betartatni. Vagy adjátok vissza, akitől van, vagy keressetek neki új családot, mert a te elhatározásod nem fog megoldani semmit. Érthető, ha ragaszkodsz hozzá, de úgy érzem, a családodnak nem szabadna kutyát tartani.
2010. dec. 26. 19:31
 24/31 anonim ***** válasza:

Szerintem abban mindenki egyet ért, hogy egy 12 éves kislánynak van lelke, sajnálja a kutyát, de még nem érti, hogyan tudná megnevelni, és erősen kételkedem, hogy egyedül meg tudná változtatni a helyzetét.

Szerintem is jobb lenne a kutyának egy új családban, de azért.. kedves kérdező, próbáld megfogadni a többiek tanácsát! Együtt fogtok felnőni a kutyussal, és remélem pozitív végkifejlet lesz!

Rossz kezekben a legokosabb fajták is idegbetegek lesznek, vagy agresszívak, egy idő után!

A verést maximálisan elítélem, azt hiszem te sem szeretnéd,ha megvernének, főleg úgy, hogy azt sem tudod, miről van szó!

[link]

Sok sikert! Még ne add fel!

2010. dec. 26. 20:20
 25/31 anonim ***** válasza:

Előző vagyok:

Amit belinkeltem neked:

Bármelyiket is nézed meg, nagyon hasznos képet kapsz arról, hogy az emberek hogyan próbálják kordában tartani a rakoncátlan ebeket, és ez a nő: Viktória, hogyan segít nekik, a problémájuk megoldásában!

Még egyszer sok sikert, és kitartást kislány!

2010. dec. 26. 20:23
 26/31 A kérdező kommentje:
A szüleim beleegyeztek , hogy együtt megneveljük
2010. dec. 26. 20:31
 27/31 anonim ***** válasza:
Akkor sok sikert :)
2010. dec. 26. 21:25
 28/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2010. dec. 26. 21:27
 29/31 anonim ***** válasza:

Ez nagyon remek!

Csak együtt tudtok valamire menni. Remélem, a bátyád is hajlandó veletek tartani és nem veréssel irányítani a kutyát.

A net nagyon tág világ. Keress valakit, akivel meg tudsz beszélni mindent. Tud tanácsot adni.

Sok sikert, hogy élvezni tudjátok egy remek fajtával az együttélést !

2010. dec. 26. 22:21
 30/31 anonim ***** válasza:
Még valamit... ha a bátyád továbbra is veri, és te nem tudod ebben megakadályozni,(mert kicsi vagy) akkor tényleg jobb lenne, ha új, és jó gazdija lenne!
2010. dec. 26. 22:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!