Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ezek a kiskutyák jól gondozottak?

Ezek a kiskutyák jól gondozottak?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi,hogy ezek a kiskutyák egészségesek? így ránézésre?

[link]

2010. dec. 26. 10:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
45%
Ilyentől NE vegyél kutyát, ez egy szaporító, tenyésztő egészséges boxer kölyköt nem ad el 15ezerért!!!! Amúgy is, egy szót se ír a törzskönyvről...inkább spórolj pénzt, keress egy megbízható tenyésztőt, és ne expresszen keress kutyát, ott jobbára csak szaporítók vannak.
2010. dec. 26. 10:36
 2/12 anonim ***** válasza:
46%
Akkor már inkább a boxermentés, mint hogy a hülye szaporítók zsebét tömd pénzzel ...
2010. dec. 26. 10:49
 3/12 anonim ***** válasza:
48%
Miért ne lennének azok??Egy fénykép meg nagyon keveset tud az egészségügyi állapotról mondani.Hivd föl az gazdit és kérdezz meg Tóle mindent ami érdekel.Gondolom nem postán kéred és ha személyesen látod az megmutat mindent.Az ára meg lehet reális mivel a mi környékünkön ez reális ár!Néha normálisabb "szaporitó" van mint "tenyésztő".Minden tenyésztő egyben szaporit is és forditva.Sokan hajlamosak ok nélkül kiélezni ezt a kérdést.
2010. dec. 26. 10:55
 4/12 diagnostic ***** válasza:
100%

Szia!

Ennyiből sajnos nem lehet megállapítani,hogy nincs-e valami baja,örökletes megbetegedése.

Ha teheted,ne ilyen helyről vegyél kutyát. Keress meg egy tenyésztőt,és ő a te elképzeléseidhez illő, egészséges,szűrt szülőktől származó kiskutyát tud majd neked adni.

Bár nem ismerem a boxerek esetleges megbetegedéseit,egy példának.

Rokonaim kb 2 éve kérték,hogy segítsek nekik westit venni. El is kezdtem keresgélni,felvenni a kapcsolatot a tenyésztőkkel,de a rokonok sokalták az árat. Vettek 40ezerért egy szaporítótól. Óva intettem őket ettől,hiszen rengeteg westi allergiás,aztán majd vehetik neki a spec. tápokat. Na mindegy,megvették,szerettik.

Viszont durván allergiás,és költhetnek rá rendesen. Jobban jártak volna,ha dupla annyiért egy egészséges kölyköt megvesznek. Olcsóbban kijönnek,mint így...

2010. dec. 26. 11:05
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A hirdetésből látszik hogy milyen a kutya mentálisan amit hirdet?Csak az van benn hogy oltva és féregtelenitve.Miből következtettek ennél többre?
2010. dec. 26. 11:13
 6/12 anonim válasza:
51%
féléve hoztam el egy labrador kutyust ingyen és semmi baja :)
2010. dec. 26. 11:37
 7/12 rockyy ***** válasza:
Menj el, és nézd meg a kölyköket, és a környezetüket személyesen. Ha jó benyomást kelt a hely, a kölykök egészségi állapota és a gazdi hozzáállása is, akkor hozd el a kölyköt. Látatlanban nem lehet eldönteni.
2010. dec. 26. 12:05
 8/12 anonim ***** válasza:

Képen jól néznek ki a babák, de tényleg az kell, hogy megnézd őket a saját helyükön, ha van rá lehetőség anyut-aput is. :) Ha mindent rendben találsz és a tenyésztő (vagy ahogy a többiek hívják szaporító) is normális és látod, hogy szereti a kutyáit, akkor vedd meg nyugodtan. :)

Én németjuhászt hoztam el többiek által nevezett szaporítótól, most 6 hónapos a babám, de tökéletes! :) Mindenki dicséri, idegileg iszonyat jó kutya, nem dp-s (voltam nézetni), és a szülei is tökéletesek. Akitől vettem az meg nagyon szereti őket, máig tartjuk a kapcsolatot, járunk együtt kutyát sétáltatni (kölyköm anyját és apját hozza olyankor), pedig nem volt soha ismerősöm. Amikor kerestem a németjuhit, akkor láttam, hogy vannak a lakhelyemen is, megnéztem őket és azóta is tudom, jól választottam. :)

2010. dec. 26. 12:17
 9/12 anonim ***** válasza:
A dp.-t 1,5 éves kora után szürik .. nem nézéssel, hanem röntgennel.
2010. dec. 26. 12:45
 10/12 anonim ***** válasza:
Okos.. fél éves korában is megnézik, röntgennel...! Szerinted ráolvasással nézettem?
2010. dec. 26. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!