Ezek a kiskutyák jól gondozottak?
Szia!
Ennyiből sajnos nem lehet megállapítani,hogy nincs-e valami baja,örökletes megbetegedése.
Ha teheted,ne ilyen helyről vegyél kutyát. Keress meg egy tenyésztőt,és ő a te elképzeléseidhez illő, egészséges,szűrt szülőktől származó kiskutyát tud majd neked adni.
Bár nem ismerem a boxerek esetleges megbetegedéseit,egy példának.
Rokonaim kb 2 éve kérték,hogy segítsek nekik westit venni. El is kezdtem keresgélni,felvenni a kapcsolatot a tenyésztőkkel,de a rokonok sokalták az árat. Vettek 40ezerért egy szaporítótól. Óva intettem őket ettől,hiszen rengeteg westi allergiás,aztán majd vehetik neki a spec. tápokat. Na mindegy,megvették,szerettik.
Viszont durván allergiás,és költhetnek rá rendesen. Jobban jártak volna,ha dupla annyiért egy egészséges kölyköt megvesznek. Olcsóbban kijönnek,mint így...
Képen jól néznek ki a babák, de tényleg az kell, hogy megnézd őket a saját helyükön, ha van rá lehetőség anyut-aput is. :) Ha mindent rendben találsz és a tenyésztő (vagy ahogy a többiek hívják szaporító) is normális és látod, hogy szereti a kutyáit, akkor vedd meg nyugodtan. :)
Én németjuhászt hoztam el többiek által nevezett szaporítótól, most 6 hónapos a babám, de tökéletes! :) Mindenki dicséri, idegileg iszonyat jó kutya, nem dp-s (voltam nézetni), és a szülei is tökéletesek. Akitől vettem az meg nagyon szereti őket, máig tartjuk a kapcsolatot, járunk együtt kutyát sétáltatni (kölyköm anyját és apját hozza olyankor), pedig nem volt soha ismerősöm. Amikor kerestem a németjuhit, akkor láttam, hogy vannak a lakhelyemen is, megnéztem őket és azóta is tudom, jól választottam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!