A kutyák mibe pisilnek meg mibe kakilnak? És mi van ha a kutya rákakil az ágyra a gazdi meg belefekszik és szaros lessz?
'de a kutyám megfázott és mindig pisil
én sajnálom mert hát belekakilt a tányérba
és nem vicces' - és akkor mi a rákomért arról kérdezel, hogy 'mi van ha a kutya rákakil az ágyra a gazdi meg belefekszik és szaros lesz?' egyébként meg nyilván megfürdik, de egy átlagos ember már a ház másik feléből megérzi a szar szagot, nem, hogy belefekszik... szánalom.
A kutyust el kellene vinni állatorvoshoz,megfázásnál megfelelő gyógyszereket adnak,a hasmenés az érdekes dolog,több kiváltó oka lehet.
amire figyelni kell,hogy a viszonylag sok ürítésnél hasmenésnél kiszáradhat a kutya,mint az ember!
a kérdezőnek még nem volt kutyája életében hát az látszik
ezen meg jót röhögtem előző:D
'de a kutyám megfázott és mindig pisil
én sajnálom mert hát belekakilt a tányérba
és nem vicces' - és akkor mi a rákomért arról kérdezel, hogy 'mi van ha a kutya rákakil az ágyra a gazdi meg belefekszik és szaros lesz?' egyébként meg nyilván megfürdik, de egy átlagos ember már a ház másik feléből megérzi a szar szagot, nem, hogy belefekszik... szánalom.
és te sem vagy egy unalmas ember kérdező olyan hulye vagy hogy az már fáj
bocsi nem az előző hanem aki azt írta amit másoltam :O
elözö vannik én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!