A kinti kutyák nyilván a fűbe végzik el a dolgukat, a bentiek meg vagy alomba vagy ők is kint. És ha a gazdi olyan h*lye hogy nem tanította meg a kutyáját szobatisztaságra, akkor feküdjön csak bele!
2010. dec. 25. 17:32
2/18 anonim válasza:
Így járt XD
2010. dec. 25. 17:32
3/18 anonim válasza:
Ezesetben biztos pusztulás vár a kutyusra. Sajnos ilyen esetben el kell altatni.
2010. dec. 25. 17:33
4/18 anonim válasza:
Mivan akkor ?Lemosod és kész!Ennyi még belefér-csak mihamarabb szoktasd rá hogy kinn végezze el a dolgát!!
2010. dec. 25. 17:33
5/18 anonim válasza:
Májkrémes pirítós! Hülye kérdésre hülye válasz.
2010. dec. 25. 17:55
6/18 anonim válasza:
Úgy látom, van egy ember aki csak az altatást ismeri. :D Hát téged kéne elaltatni barátom..
Ha a gazdi meg ilyen hülye, hogy nem tanította meg a kutyát szobatisztaságra és még észre sem veszi az ágyon a kupacot, akkor meg is érdemli! :D
2010. dec. 25. 18:06
7/18 A kérdező kommentje:
bocs
de a kutyám megfázott és mindig pisil
én sajnálom mert hát belekakilt a tányérba
és nem vicces
2010. dec. 25. 18:08
8/18 anonim válasza:
Bocsáss meg, de egy kutya nincs olyan eszetlen, hogy a saját táljába piszkítson. Ja, igazad van, tényleg nem vicces, hanem szánalmas vagy.
2010. dec. 25. 18:56
9/18 anonim válasza:
az én kutyám is fel volt egyszer fázva. Nem egy észlény, de hát anno megtanítottam a szobatisztaságra, és megtanult kikéredzkedni. Így amikor meg volt fázva, akkor max. annyi volt, hogy óránként kellett kivinni. De be nem pisilt. Pláne nem a táljába:O Erre nem tudok mit mondani.
2010. dec. 25. 23:18
10/18 anonim válasza:
Hát akkor az lehet, hogy keresett volna magának helyet ahová piszkítson, csak valszeg nem vetted észre, hogy kell neki, ezért maradt a tál.
De akkor is nehezen hihető, ugyanis a kutya nem sz**ik oda, ahol eszik.. :S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!