Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hány hetes lehet a kiskutyám?

Hány hetes lehet a kiskutyám?

Figyelt kérdés
Járása még néha fura, nem teljesen alakult ki az egyensúlyérzéke. Fogai elkezdtek már nőni, de még nem mindenhol. Már próbál harapdálni, játszik, rágja a hajam:D De még kis finom harapások, nem szúr a foga. Eszi az aszpikos kutyakaját, iszik forralt tejet, meg vizet, és eszik törtkrumplit. Ha esetleg ez nem megfelelő étrend szóljatok:)
2010. dec. 24. 19:05
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Ment a hasa az imént a tejtől.

Csináltam képeket a pofijáról. A fogáról még most nem csinálnék, mert bízik bennem, és most sajnálom hogy fájhat a kis pocija is és nem szeretném zavarni még a vakuval is meg hogy széthúzom a száját. De am mikor ásított láttam, hogy csak itt-ott nőtt még ki, és ahol ki is van nőve kis picurkák. Nem soká linkelem az új képeket.

Boldog Karácsonyt Nektek is!!!:)

2010. dec. 24. 21:41
 12/20 A kérdező kommentje:
2010. dec. 24. 21:52
 13/20 anonim ***** válasza:
Ő már nem 6 hetes....:) Kicsik a fogai, de nem annyira, az oldalsó fogak később nőnek ki.. 8 hetes körül lehet. Jobbulást neki. Tényleg valami puli keverék lehet, nagyon tetszik nekem. :D
2010. dec. 24. 21:59
 14/20 A kérdező kommentje:
Am nem lehet, hogy pumi?
2010. dec. 24. 21:59
 15/20 A kérdező kommentje:
Értem köszi, azt hittem hogy kicsinek számít a foga, mert csikol mikor megharap:D Nekem is nagyon tetszik:) Évek óta vágytam kutyára, menhelyről szerettem volna hozni, csak az udvaron nem megfelelőek a körülmények, de most, hogy a sors így hozta kialakítjuk, lesz idő, mert egy jó darabig még szobakutyus lesz:)
2010. dec. 24. 22:15
 16/20 anonim ***** válasza:
Ha van rizsád, főzd meg alaposan. Ne mosd le, a nyák, ami kifő belőle nagyon jó székletfogó, csecsemőknek is azt adták régebben. Keverd össze a rizst a konzerves kajával. Ha megteheted, vegyél majd kölyöknek való tápot, amit eleinte áztass be.Felnő a kutya főtt ételtől is, de a kölyökkori vitaminokat, ásványi anyagokat könnyebb a táppal megadni neki.
2010. dec. 25. 02:12
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem hülyeség a száraztápos dolog. Apám állatorvos és ő is megerősítette, hogy a konzerves, tasakos kaja tiszta szója és nem tesz jót a kiválasztószerveinek.
2010. dec. 25. 10:36
 18/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

akkor főzök neki nyákos rizst, meg veszek majd kiskutyáknak való tápot ahogy kinyitnak a boltok. Nem vet fel a pénz minket, de inkább veszek neki olyat amitől egészséges lesz, és sokáig élhet, meg utána az állatorvos is többe kerülne.

Am nagyon aranyos, éjjel csak úgy volt hajlandó aludni ha mellé fekszek:) máskülönben nyüszített.

2010. dec. 25. 14:34
 19/20 Akiteki ***** válasza:

Remek gazdija leszel, ha ilyeneket is megteszel neki.

Minden kutyának ilyen karácsonyt kívánok!

Hasmenésre adhatsz neki napi kétszer fél Bolus Astringenst. Gyógyszertárban recept nélkül kapható. Ha nem tudja még megrágni a száraz tápot (talán a rossz táplálástól nem nőttek még ki a fogai, mert 6 hetesen már tele a szájuk fogakkal), akkor önts rá a tápra forró vizet, ha kihűlt, akkor add neki. Főtt pipimell biztosan lecsúszik mellé. Hétfőn az orvos is ad tanácsot, oltás már nagyon kell neki.

Sok boldogságot kívánok Nektek!

2010. dec. 25. 19:22
 20/20 A kérdező kommentje:

Igen amint tudunk megyünk az orvoshoz, hogy mehessünk sétálni is:) Tényleg sétálni igaz szabad? Nem fázik meg?

Hát igen lehet azért nem nőttek ki még a kis fogai. Mert vagy kirakta őt valaki, vagy elszökött, de akkor elég hanyagul tarthatták. Nagyon kis ragaszkodó, ma a hasamon aludt:)

Tegnap evett főtt husit, nagyon ízlett neki:)

2010. dec. 26. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!